![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Wczoraj uruchomić mój laptop za normalne, że aby znaleźć symbol baterii na pasku zadań ma czerwony krzyż nad nim. Kiedy ponad hovered ikona to powiedział "Nie baterii rozpoznany" lub coś podobnego, ale po kliknięciu ikony mówi bateria jest podłączony i opłat. Zauważyłem również, że mysz była poruszać bardzo niewygodnie, sztywność i Laggy, a czasami będę musiał nacisnąć na klawiaturze trudno litery rzeczywiście wydają. Jestem teraz w trybie awaryjnym i wszystko wydaje się działać dobrze, ale problem pojawia się ponownie podczas rozruchu w trybie normalnym. Naprawdę nie rozumiem tego problemu. Laptop ładuje się do grzywny, za wyjątkiem problem już wspomniałem powyżej. Mam AC adapter podłączony, a dioda LED baterii światło na laptopa świeci się. Jestem całkowicie baffled. Proszę mi pomóc ASAP jak rozpaczliwie potrzebować mój laptop do pracy szkoły. Dzięki, Josh. |
|
| |||
| |||
| UPDATE! Tutaj znajduje się zrzut ekranu, co się dzieje, gdy hover nad ikona baterii ![]() To co się dzieje po kliknięciu na ikonę baterii ![]() Chciałbym przypomnieć, że nie mam problemów w trybie awaryjnym |
![]() |
|
| Zakładki |