![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Včera som štartoval môj notebook ako normálnu až zistí, že batérie symbol na hlavnom paneli má červený kríž nad ním. Keď som sa vznášal nad ikonu to povedal: "Nie batérie rozpoznaného" alebo niečo podobné, ale keď som kliknúť na ikonu sa hovorí, že je batéria v zasunuté a nabíjanie. Tiež som spoznal, že myši sa pohybovať veľmi nešikovne, tuhé a lägga a niekedy by som si to stlačením klávesy na klávesnici ťažko listy skutočne objaví. Já jsem v núdzovom režime hned a všetko sa zdá byť v poriadku, ale problém nastáva, keď som znovu spustiť v normálnom režime. Nechcem really pochopiť problém. Notebooku topánky do poriadku, okrem problému som sa zmienil vyššie. Mám AC adaptér pripojiť a batérie LED svetlo na laptop sa rozžiari. Som úplne bezradný. Prosím, pomôžte mi ASAP, jak jsem zúfalo potrebujú môjho notebooku pre školskú prácu. Vďaka, Josh. |
|
| |||
| |||
| Aktualizovať! Tu je snímku o tom, čo sa deje, keď som hover cez ikonu batérie ![]() To je, čo sa stane, keď kliknete na ikonu batérie ![]() Chcela by som vám pripomenúť, že som žiadne problémy, v núdzovom režime |