мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Лаптоп Баттеры Не признати.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29. сеп 2008, 04:41
Мембер Гроуп

Default Лаптоп Баттеры Не признати.

Здраво,
Јучер сам боотед горе мој лаптоп нормално да откријете да је батерија симбол на програмској траци има црвени крст над њом. Кад сам ховеред над иконом је рекао: "Не батерије препознали" или нешто слично, али кад кликнем на икону то каже батерију прикључен и пуњења.

Такође сам приметио да миш је кретање врло неспретно, крут и лаггы, а понекад бих морати притисните тастере на тастатури тешко за писма заправо појавити.

Ја сам у сафе моду и сад је све чинити се да буде рад прекид овде, али се проблем јавља кад сам опет чизма сеттле у нормалном начину рада.

ЈА донт 'стварно схватити проблем. Преносни чизме се фино, осим проблема сам споменуо горе. Имам АЦ адаптер прикључен у, а ЛЕД светла батерије на лаптоп је лит уп.

Ја сам потпуно збуњен.

Плеасе хелп ме АСАП као ја здвојно потреба мој лаптоп за школског рада.

Хвала,
Џош.
Old 29. сеп 2008, 05:36
Мембер Гроуп

Default Лаптоп Баттеры Не признати.

Модернизирати!

Овде је сцреенсхот онога што се догађа кад сам ховер над иконом батерије

То је оно што се дешава када кликнем на икону батерије

Мај сам вас подсетити да сам без проблема у безбедном начину рада
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Лаптоп Баттеры Калибрација агтјев Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 14. јуна 2009 04:10
Лаптоп не пуните батерију ..... дфр200764 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 10 18. сеп 2008 10:44
Мислим да мој лаптоп батерија пијан ХисторыГирл Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 4 4 март 2008 13:51
Лаптоп Баттеры Дисабле вк3фцлл Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 5 21 јануар 2008 07:00
Лаптоп батерија мрдавеык Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 2 25 новембар 2007 16:52
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц