![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Јучер сам боотед горе мој лаптоп нормално да откријете да је батерија симбол на програмској траци има црвени крст над њом. Кад сам ховеред над иконом је рекао: "Не батерије препознали" или нешто слично, али кад кликнем на икону то каже батерију прикључен и пуњења. Такође сам приметио да миш је кретање врло неспретно, крут и лаггы, а понекад бих морати притисните тастере на тастатури тешко за писма заправо појавити. Ја сам у сафе моду и сад је све чинити се да буде рад прекид овде, али се проблем јавља кад сам опет чизма сеттле у нормалном начину рада. ЈА донт 'стварно схватити проблем. Преносни чизме се фино, осим проблема сам споменуо горе. Имам АЦ адаптер прикључен у, а ЛЕД светла батерије на лаптоп је лит уп. Ја сам потпуно збуњен. Плеасе хелп ме АСАП као ја здвојно потреба мој лаптоп за школског рада. Хвала, Џош. |
|
| |||
| |||
| Модернизирати! Овде је сцреенсхот онога што се догађа кад сам ховер над иконом батерије ![]() То је оно што се дешава када кликнем на икону батерије ![]() Мај сам вас подсетити да сам без проблема у безбедном начину рада |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лаптоп Баттеры Калибрација | агтјев | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 14. јуна 2009 04:10 |
| Лаптоп не пуните батерију ..... | дфр200764 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 10 | 18. сеп 2008 10:44 |
| Мислим да мој лаптоп батерија пијан | ХисторыГирл | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 4 март 2008 13:51 |
| Лаптоп Баттеры Дисабле | вк3фцлл | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 21 јануар 2008 07:00 |
| Лаптоп батерија | мрдавеык | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 25 новембар 2007 16:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |