менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Акумулятор ноутбука не зізнається.

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 вересня 2008, 04:41
Член групи

Default Акумулятор ноутбука не зізнається.

Привіт,
Вчора я завантажив мій ноутбук як нормальний, щоб знайти, що акумулятор символ в панелі завдань червоним хрестом над нею. Коли я перебував на іконку, вона сказала: "Ні батареї визнала" або щось подібне, але коли я натискаю на іконку вона говорить батарея підключена і зарядки.

Я також помітив, що миша рухався дуже ніяково, жорсткою і лага, а іноді я б натискати клавіші на клавіатурі важко листа дійсно з'являються.

Я перебуваю в безпечному режимі, і зараз все начебто працює нормально тут, але ця проблема виникла знову, коли я завантажити в нормальному режимі.

Я дійсно не розумію цю проблему. Ноутбук завантажується штраф, за винятком проблеми я вже згадував вище. Маю адаптером змінного струму підключений, і світлодіод акумулятора на ноутбуці закурив.

Я зовсім заплутався.

Будь ласка, допоможіть мені ASAP, як я відчайдушно потребують в моєму ноутбуці для шкільних робіт.

Спасибі,
Джош.
Old 29 вересня 2008, 05:36
Член групи

Default Акумулятор ноутбука не зізнається.

UPDATE!

Ось скріншот того, що станеться, якщо навести курсор миші на значок батареї

Це те, що відбувається, коли я натискаю на значок батареї

Дозвольте мені нагадати вам, що в мене немає проблем у безпечному режимі
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.