![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт,
Вчора я завантажив мій ноутбук як нормальний, щоб знайти, що акумулятор символ в панелі завдань червоним хрестом над нею. Коли я перебував на іконку, вона сказала: "Ні батареї визнала" або щось подібне, але коли я натискаю на іконку вона говорить батарея підключена і зарядки. Я також помітив, що миша рухався дуже ніяково, жорсткою і лага, а іноді я б натискати клавіші на клавіатурі важко листа дійсно з'являються. Я перебуваю в безпечному режимі, і зараз все начебто працює нормально тут, але ця проблема виникла знову, коли я завантажити в нормальному режимі. Я дійсно не розумію цю проблему. Ноутбук завантажується штраф, за винятком проблеми я вже згадував вище. Маю адаптером змінного струму підключений, і світлодіод акумулятора на ноутбуці закурив. Я зовсім заплутався. Будь ласка, допоможіть мені ASAP, як я відчайдушно потребують в моєму ноутбуці для шкільних робіт. Спасибі, Джош. |
|
|
|||
|
|||
|
UPDATE!
Ось скріншот того, що станеться, якщо навести курсор миші на значок батареї ![]() Це те, що відбувається, коли я натискаю на значок батареї ![]() Дозвольте мені нагадати вам, що в мене немає проблем у безпечному режимі |