![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Надявам се, че това е правилното място да го публикувате. Моля, помогнете ми, Отидох към BIOS настройките на моя лаптоп да си сменя паролата на потребителя и HDD. Сега всеки път, когато начално до компютъра ми, не мога да вход! Промених паролата за нищо (като не паролата) и парола, което все още идва нагоре! Аз арго влизане в настройките на BIOS, защото на тази парола. Моля, помогнете ми какво да правя. Моят номер е модел лаптоп Acer 9410 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знаете ли купят лаптоп ново, обикновено е BIOS и HDD паролите се съхраняват в EEPROM, че ще трябва да бъдат повторно programed от производителя. Те ще трябва да видя доказателство за покупка.
| |||
| |||
| Не, Аз сте имали този лаптоп за около една година сега |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп BIOS парола | GREGLOVE | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 20 юли, 2009 13:38 |
| SATA Hard Drive Настройка в BIOS - IDE или AHCI? | sherelc | Дискове & сменяемите носители | 0 | 4 юни 2009 20:52 |
| BIOS парола за лаптоп Acer | Дерек Лонг | Общи Хардуер Чат | 4 | 18 Jan 2008 10:50 |
| Как да твърд диск парола | rawsox | Дискове & сменяемите носители | 3 | 30 декември 2007 06:18 |
| Твърд диск парола проблем Можете ли да реши този пъзел? | paulriley1 | Дискове & сменяемите носители | 8 | 17 Юли 2007 08:19 |
| Нишка Инструменти | |
| |