![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Doufám, že je to správné místo, aby tento post. Prosím, pomozte mi, Šel jsem do nastavení BIOSu na mém notebooku ke změně mé uživatele a heslo pro HDD. Nyní pokaždé, když se spustit počítač, můžete se přihlásit! Změnil jsem heslo na nic (stejně jako žádné heslo) a heslo, co ještě přijde! I cant přihlášení do systému BIOS nastavení, protože uvedené heslo. Prosím, pomozte mi, co mám dělat. Moje číslo je model notebooku Acer 9410 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jste se koupit nový notebook, zpravidla BIOS a HDD heslo jsou uloženy na eeprom, že by bylo třeba re-programed by výrobce. Budou muset viz doklad o koupi.
| |||
| |||
| Ne, Jsem měl tento notebook asi rok teď |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop bios heslo | GREGLOVE | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 20. července 2009 13:38 |
| Pevný disk SATA v BIOS Setup - IDE nebo AHCI? | sherelc | Drives & Removable Media | 0 | 4. června 2009 20:52 |
| BIOS heslo pro notebook ACER | Derek Dlouhé | Obecné Hardware Chat | 4 | 18. leden 2008 10:50 |
| Jak na pevný disk heslo | rawsox | Drives & Removable Media | 3 | 30. prosince 2007 06:18 |
| Pevný disk heslo téma Dokážete vyřešit tento hlavolam? | paulriley1 | Drives & Removable Media | 8 | 17. července 2007 08:19 |
| Thread Nástroje | |
| |