mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Laptop BIOS ir Hard Drive Slaptažodis

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 27, 2008, 23:40
Narys

Default Laptop BIOS ir Hard Drive Slaptažodis

Tikiuosi, kad tai yra tinkama vieta įgyvendinti šį pranešimą.
Please help me,
Aš nuėjau į BIOS nustatymus mano nešiojamas pakeisti savo vartotojo slaptažodį, ir HDD.
Dabar kiekvieną kartą įkrauti "My Computer", aš negaliu prisijungti! Pakeičiau slaptažodį nieko (kaip be slaptažodžio) ir slaptažodį, ką dar pasirodo!
I cant login į BIOS, nes tą slaptažodį. Prašome padėti man, ką daryti.
Mano laptopo modelio numeris Acer 9.410
Old Rugpjūtis 27, 2008, 23:43
Administrator Grupė

Ar pirkti naują nešiojamąjį kompiuterį, paprastai BIOS ir HDD slaptažodžiai saugomi EEPROM, kad reikės iš naujo programuojami pagal gamintojo. Jie turės rodyti pirkimo įrodymą.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugpjūtis 27, 2008, 23:44
Narys

Ne,
Aš turėjau apie metus, dabar nešiojamas kompiuteris
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Laptop BIOS slaptažodį GREGLOVE Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 20 liepa 2009 13:38
SATA Hard Drive Setup BIOS - IDE, ar AHCI? sherelc Drives & Removable Media 0 4 birželis 2009 20:52
BIOS slaptažodis ACER nešiojamas kompiuteris Derek Long General Hardware Chat 4 18 sausis 2008 10:50
Kaip kietojo disko slaptažodį rawsox Drives & Removable Media 3 30 gruodis 2007 06:18
Kietasis diskas slaptažodį klausimą galima išspręsti šią dėlionę? paulriley1 Drives & Removable Media 8 17 liepa 2007 08:19
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.