![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tikiuosi, kad tai yra tinkama vieta įgyvendinti šį pranešimą. Please help me, Aš nuėjau į BIOS nustatymus mano nešiojamas pakeisti savo vartotojo slaptažodį, ir HDD. Dabar kiekvieną kartą įkrauti "My Computer", aš negaliu prisijungti! Pakeičiau slaptažodį nieko (kaip be slaptažodžio) ir slaptažodį, ką dar pasirodo! I cant login į BIOS, nes tą slaptažodį. Prašome padėti man, ką daryti. Mano laptopo modelio numeris Acer 9.410 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar pirkti naują nešiojamąjį kompiuterį, paprastai BIOS ir HDD slaptažodžiai saugomi EEPROM, kad reikės iš naujo programuojami pagal gamintojo. Jie turės rodyti pirkimo įrodymą.
| |||
| |||
| Ne, Aš turėjau apie metus, dabar nešiojamas kompiuteris |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop BIOS slaptažodį | GREGLOVE | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 20 liepa 2009 13:38 |
| SATA Hard Drive Setup BIOS - IDE, ar AHCI? | sherelc | Drives & Removable Media | 0 | 4 birželis 2009 20:52 |
| BIOS slaptažodis ACER nešiojamas kompiuteris | Derek Long | General Hardware Chat | 4 | 18 sausis 2008 10:50 |
| Kaip kietojo disko slaptažodį | rawsox | Drives & Removable Media | 3 | 30 gruodis 2007 06:18 |
| Kietasis diskas slaptažodį klausimą galima išspręsti šią dėlionę? | paulriley1 | Drives & Removable Media | 8 | 17 liepa 2007 08:19 |
| Temos įrankiai | |
| |