![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dúfam, že je to správne miesto, aby tento post. Prosím, pomôžte mi, Išiel som do nastavenia BIOSu na mojom notebooku k zmene mojej užívateľa a heslo pre HDD. Teraz zakaždým, keď sa počítač spustiť, môžete sa prihlásiť! Zmenil som heslo na nič (rovnako ako žiadne heslo) a heslo, čo ešte príde! I cant prihlásení do systému BIOS nastavenia, pretože uvedené heslo. Prosím, pomôžte mi, čo mám robiť. Moje číslo je model notebooku Acer 9410 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste sa kúpiť nový notebook, spravidla BIOS a HDD heslo sú uložené na EEPROM, že by bolo potrebné re-programed by výrobcu. Budú musieť pozri doklad o kúpe.
| |||
| |||
| Nie, Ja som mal tento notebook asi rok teraz |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop bios heslo | GREGLOVE | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 20. júla 2009 13:38 |
| Pevný disk SATA v BIOS Setup - IDE alebo AHCI? | sherelc | Drives & Removable Media | 0 | 4. júna 2009 20:52 |
| BIOS heslo pre notebook ACER | Derek Dlhé | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 18. január 2008 10:50 |
| Ako na pevný disk heslo | rawsox | Drives & Removable Media | 3 | 30. decembra 2007 06:18 |
| Pevný disk heslo tému Dokážete vyriešiť tento hlavolam? | paulriley1 | Drives & Removable Media | 8 | 17. júla 2007 08:19 |
| Thread Tools | |
| |