![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сложих температурата на ядрото и реално температура на моите приятели HP Pavilion с Intel Core 2 двойно по 1,66 и той е на празен ход на 74 и товари около 90 Знам, че това е високо, но е твърде висока
| |||
| |||
| Лаптопи arnt ми опорна точка, но ако той не е със случайни рестартира, shutdowns, бавен срокове и т.н. Тогава аз wouldnt притеснявай. |
|
| |||
| |||
| и наистина не е този за опасност точка пържене на процесора например можете shouldn't взема q6600 последните 70, защото тя ще драматично по-ниска, но живота е 90 изключване точка |
|
| |||
| |||
| Били ли сте опитвали се свържете с производителя за повече информация? |
|
| |||
| |||
| неговите приятели лаптоп е анулиран застрахователния и неговият баща, не като мен, така е свикнал да ме повторно прилагат термична паста |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Същото се отнася и за работния плот, почистване на вентилатора на процесора / heatsink.
| |||
| |||
| Защо не си като баща ти? и аз съм сигурен, че обичай ги пропуснете, ако приятелят ти е да го оставите случайно у вас. |
|
| |||
| |||
| защото аз знам повече от него за технологии и той не харесва това, той вярва, че Apple повредени прозорци с itunes, защото си лаптоп diskdrive ще се отваря и той заличава някои ключове в системния регистър |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
![]() Лаптопи да тичам горещо, но аз мисля, че все още е твърде горещо abitI DONT собствен лаптоп, но моята приятелка DOS нагоре спецификационен 1 eneyway аз си прилагат термична паста. арго Повярвай всички там са за охлаждане е тръба, водеща до малка heatsink с малък вентилатор и почистени всички прах и го drop'd само от 2'cрибарки се, че имаше 3 анти вируси текат също товари на стартиране на програми, които просто не са необходими момичета за една Дий ![]() Аз също я третират с Notepad охладител (INT тя looky, неговите розови така тя щастлива ) И неговите бен OK всякога, тъй като Моята система: P * L * A * Z * M * A
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| I7 дънната платка - 44-48в време ОК? | viperdude | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 23rd май 2009 г. 02:37 |
| Време на високи | Ozzie82 | Процесори, дънни платки & RAM | 19 | 3 Aug 2008 12:37 |
| Много странно CPU време | rbscooby | Процесори, дънни платки & RAM | 15 | 20 Юли 2008 година 14:48 |
| Висок CPU време! HELP! | brads900 | Общи Хардуер Чат | 32 | 20 април 2008 02:05 |
| Q6600 време | Cew27 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 9 април 2008 01:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |