![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám základní temp a real temp na moji přátelé hp pavilon s procesorem Intel Core 2 duální v 1.66 a je na volnoběh 74 a nahrál asi 90 Vím, že to je vysoká, ale je příliš vysoká
| |||
| |||
| Notebooky arnt moje silná místa, ale pokud není náhodný zažívá restartuje, odstávky, pomalý období atd. pak bych i strach. |
|
| |||
| |||
| a ne to je nebezpečí, místo smažení CPU například jste shouldn't trvat q6600 uplynulých 70, protože se bude výrazně nižší životnost, ale 90 je vypnutí bod |
|
| |||
| |||
| Snažili jste se obrátí na výrobce pro více informací? |
|
| |||
| |||
| své kamarády laptop má zrušili pojištění a jeho táta není jako já, tak ať mi zvyklý re-použije termální pasta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Totéž platí jako pracovní, očistěte ventilátor CPU / chladič.
| |||
| |||
| Proč se jeho otec, jako jste vy? a jsem si jistý, že zvyklý minout, pokud vaše kamarádka byla na dovolené náhodou, že ve vašem domě. |
|
| |||
| |||
| protože vím víc, než mu o technologii a on nemá rád, že věřil, že jablko poąkozen okna s iTunes kvůli svému notebooku diskdrive by otevřít tak zrušují některé klíče v registru |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
![]() notebooky do spuštění horké, ale myslím si, že je stále příliš horký abiti dont vlastní laptop, ale moje přítelkyně dos top spec 1 eneyway i tepelnou vložte znovu použita. dotírat domnívat se, že vše je pro chlazení je potrubí vedoucí k malé chladiče s malým ventilátorem a vyčistit všechny prachu a drop'd pouze 2'cterns se měla 3 proti virům běží také spoustu spouštění programů, které byly právě nejsou potřeba Jo jedna pro dívky ![]() Také jsem k ní zacházet notepad chladiče (int looky ona, její růžové tak ona šťastná ) A od té doby bin ok Můj systém: P * L * A * Z * M * A
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I7 desky - 44-48c Temps OK? | viperdude | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 23. května 2009 02:37 |
| Temps Pro vysoké | Ozzie82 | Procesory, základní desky & RAM | 19 | 3. srpna 2008 12:37 |
| Velmi zvláštně cpu temps | rbscooby | Procesory, základní desky & RAM | 15 | 20. července 2008 14:48 |
| Vysoké nároky na procesor temps! HELP! | brads900 | Obecné Hardware Chat | 32 | 20 dubna 2008 02:05 |
| Q6600 temps | Cew27 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 9. dubna 2008 01:33 |
| Thread Nástroje | |
| |