![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έβαλα θερμοκρασία πυρήνα και πραγματική θερμοκρασία για τους φίλους μου HP Pavilion με Intel Core 2 διπλή σε 1,66 και είναι 74 και στο ρελαντί φορτία περίπου 90 Ξέρω ότι αυτό είναι υψηλό, αλλά είναι πολύ υψηλό
| |||
| |||
| Laptops Arnt μου δυνατό σημείο, αλλά εάν δεν είναι τυχαίο που αντιμετωπίζουν επανεκκίνηση, διακοπές, αργή περιόδους κλπ τότε i wouldnt ανησυχείς. |
|
| |||
| |||
| αλλά στην πραγματικότητα δεν thats τον κίνδυνο σημείο του τηγανίσματος το cpu για παράδειγμα εσείς shouldn't λάβει q6600 τελευταία 70 διότι θα δραματικά χαμηλότερο αλλά 90 σημείο διακοπής |
|
| |||
| |||
| Έχετε προσπαθήσει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή για περισσότερες πληροφορίες; |
|
| |||
| |||
| το φορητό υπολογιστή τους φίλους μου έχει ακυρωθεί η ασφάλιση και τον πατέρα του δεν μου έτσι όπως συνηθίζει, επιτρέψτε μου να υποβάλει εκ νέου αίτηση θερμική πάστα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το ίδιο ισχύει και ως επιφάνεια εργασίας, τον καθαρισμό του ανεμιστήρα CPU / heatsink.
| |||
| |||
| Γιατί δεν ήθελε ο μπαμπάς σας; και είμαι βέβαιος ότι συνηθίζει το χάσετε αν ο φίλος σου ήταν λάθος να αφήσει στο σπίτι σας. |
|
| |||
| |||
| επειδή γνωρίζω περισσότερα από τον χώρο της τεχνολογίας και να μην αρέσει αυτό, θα πίστευε ότι η Apple με το iTunes κατεστραμμένα παράθυρα επειδή ο φορητός υπολογιστής diskdrive δεν θα ανοίξετε έτσι διαγράφεται κάποια κλειδιά του μητρώου |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
![]() φορητοί υπολογιστές κάνουν τρέχει ζεστό, αλλά νομίζω ότι είναι ακόμη πολύ ζεστό abiti dont διαθέτουν φορητό υπολογιστή αλλά μου φίλη dos κορυφή spec 1 eneyway i αποκατάσταση εφαρμόζεται θερμική πάστα. επίκλισης belive όλα υπάρχουν για την ψύξη είναι ένας σωλήνας που οδηγεί σε ένα μικρό heatsink με ένα μικρό ανεμιστήρα και να καθαρίζονται όλα σκόνη και drop'd μόνο από 2'cterns out είχε 3 κατά των ιών εκτελεί επίσης ένα σωρό προγράμματα εκκίνησης που δεν χρειάζονται μόνο τα κορίτσια για ένα yah ![]() Επίσης, η θεραπεία σε ένα σημειωματάριο ψυγείου (int που looky, τα ροζ είναι τόσο ευτυχισμένος ) Και τα bin ok από τότε Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| I7 μητρικής - 44-48γ TEMPS ΟΚ; | viperdude | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 23η Μαΐου 2009 02:37 |
| TEMPS Για Υψηλή | Ozzie82 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 19 | 3η Αυγούστου 2008 12:37 |
| Πολύ παράξενο cpu temps | rbscooby | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 15 | 20 Ιουλ 2008 14:48 |
| Υψηλή cpu temps! HELP! | brads900 | Γενική Συζήτηση Hardware | 32 | 20 Απρ 2008 02:05 |
| Q6600 temps | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 9 Απρ 2008 01:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |