![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| li staviti core temp i stvarne temp o mojim prijateljima hp paviljon s Intel Core 2 dual na 1,66 i on je na 74 dokoličenje i učitava oko 90 ja znati ovaj je visoka, ali je to prevelik
| |||
| |||
| Prijenosna računala arnt moje jake točke, ali ako on ne doživljava slučajne restartuje, shutdowns, spor razdoblja itd. Zatim sam wouldnt brinite. |
|
| |||
| |||
| ali ne stvarno taj opasnost točke prženje CPU na primjer ti bi trebao uzeti q6600 posljednjih 70 jer će se život drastično niži nego je 90 shutdown point |
|
| |||
| |||
| Jeste li pokušao obratite se proizvođaču za više informacija? |
|
| |||
| |||
| moj laptop svojih prijatelja on je otkazan osiguranja i njegov tata ne voli me On navika pustiti mene ponovno prijaviti termalne paste |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isto vrijedi i kao radna površina, čisto CPU fan / heatsink.
| |||
| |||
| Zašto ne njegov tata mi ti? i siguran sam da on ima običaj propustiti ako tvoj prijatelj je bio da se slučajno ostaviti ga u svoju kuću. |
|
| |||
| |||
| jer ja znam više od njega o tehnologiji i on ne voli da je, on je vjerovao da jabuka ošteti prozora sa iTunes jer njegov laptop diskdrive neće otvoriti tako je izbrisan neke ključeve u registar |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
![]() laptop to trčanje vruće ali mislim da je još uvijek abit prevrućja dont vlastiti laptop, ali moja prijateljica dos vrh spec. 1 eneyway i ponovo termalnom primijenjene zalijepiti. cant belive postoji samo za hlađenje je cijev koja vodi do malog heatsink sa malim ventilatorom i očistiti prašinu i sve to drop'd samo 2'cterns van je imala 3 borbe protiv virusa prikazuju također hrpe pokretanju programa koji su bili samo nije potreban Djevojke za jedan yah ![]() Također sam joj tretirati na notepad hladnjaci (int ona looky, njegove ružičaste pa je sretna ) I njegova kanta ok otkad My System: P * L * A * Z * M * A
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| I7 matična ploča - 44-48C temps OK? | viperdude | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 23. svibanj 2009 02:37 |
| Temps visokim | Ozzie82 | CPU, Matične ploče i RAM | 19 | 3. kolovoz 2008 12:37 |
| Vrlo neparan CPU temps | rbscooby | CPU, Matične ploče i RAM | 15 | 20. srpnja 2008 14:48 |
| High CPU temps! POMOZITE! | brads900 | General Hardware Chat | 32 | 20. travanj 2008 02:05 |
| Q6600 temps | Cew27 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 9. travanj 2008 01:33 |
| Thread Tools | |
| |