![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én mag hőmérséklet és a tényleges hőmérséklet a barátaim HP pavilon egy Intel Core 2 kettős az 1,66 és ő alapjáraton a 74. és a terhelés mintegy 90 Tudom, hogy ez jó, de ez túl magas
| |||
| |||
| Laptopok Arnt én biztos pont, de ha nem tapasztaltak véletlenszerű újraindult, leállásokkal, lassú időszakokra stb Aztán akar aggódj. |
|
| |||
| |||
| amit nem is igazán a veszély pont sütés a CPU például akkor kellet volna hoznia q6600 elmúlt 70 mert az élet, de kisebb mértékben a 90 shutdown pont |
|
| |||
| |||
| Már próbáltam a kapcsolatot a gyártó több információt? |
|
| |||
| |||
| a barátaim laptop van megszakítva a biztosítók és az apja nem olyan, mint én így szokás hadd újra alkalmazni termikus paszta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ugyanez vonatkozik az asztali, tisztítsa meg a CPU ventillátor / hűtőborda.
| |||
| |||
| Miért nem az apja, mint te? és biztos vagyok benne, hogy ő szokott hiányozni, ha a barátja volt, hogy véletlenül hagyja el a házat. |
|
| |||
| |||
| mert tudom, több, mint a technológia és a neki nem tetszik, azt hitte, hogy az Apple iTunes sérült ablakokat, mert laptop diskdrive nem szabad így hagyni néhány kulcsokat a rendszerleíró |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
![]() Laptopok nem fut meleg de azt hiszem, hogy még mindig túl meleg Abiti dont maga a laptop, de a barátnõmet dos tetejére spec 1 eneyway i re alkalmazott termikus paste. cant belive minden ott van a hűtés egy cső vezet egy kis hűtőborda egy kis ventilátor és tisztítani minden por és drop'd csak 2'cterns ki volt 3 vírusok elleni futó is rengeteg startup programokat, csak nem szükséges A lányok a Yah ![]() Azt is kezeltek vele, hogy a hűvösebb notepad (int ő Nézd, a rózsaszín így ő boldog ) És bin OK azóta My System: P * L * A * Z * M * A
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| I7 alaplap - 44-48c Temps OK? | viperdude | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 23. május 2009 02:37 |
| Temps magas | Ozzie82 | Processzorok, alaplapok és RAM | 19 | 3. augusztus 2008 12:37 |
| Nagyon furcsa cpu temps | rbscooby | Processzorok, alaplapok és RAM | 15 | 20. július 2008 14:48 |
| Magas cpu temps! HELP! | brads900 | Általános fémáru Chat | 32 | 20. április 2008 02:05 |
| Q6600 temps | Cew27 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 9. április 2008 01:33 |
| Téma eszközök | |
| |