![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שמתי טמפ ליבות ו נדל זמני על חבריי Hp אפדן עם אינטל ליבה כפולה 2 בשעה 1.66 והוא התבטלות לעבר המון 74 ו 90 אני יודע הכל על זה הוא גבוה, אך הוא גבוה מדי
| |||
| |||
| מחשבים נישאים arnt משלט שלי אבל אם הוא לא חווה מחדש אקראי, shutdowns, איטי תקופות וכו 'אז אני wouldnt לדאוג. |
|
| |||
| |||
| ובכן, לא ממש thats הסכנה את הצבע של טגון CPU לדוגמה shouldn't לך לקחת q6600 בעבר 70, כי זה יהיה נמוך יותר באופן משמעותי בחיים אבל 90 היא נקודת הכיבוי |
|
| |||
| |||
| האם ניסית לפנות ליצרן לקבלת מידע נוסף? |
|
| |||
| |||
| החברים שלי הנייד שלה הוא ביטל את הביטוח שלו ואת אבא לא אוהב אותי ולכן הוא הרשה לי הרגל מחדש משחה תרמית |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אותו הדבר חל כפי שולחני, לנקות את CPU מעריץ / heatsink.
| |||
| |||
| מדוע לא כמו אבא שלו, אתה? ואני בטוח שהוא רגיל לפספס את זה אם חבר שלך היה להשאיר אותו בטעות את הבית שלך. |
|
| |||
| |||
| כי אני יודע יותר מאשר לו על טכנולוגיה, הוא לא אוהב את זה, כי הוא האמין Apple פגום חלונות עם itunes כי diskdrive הנייד שלו לא היה פתוח אז הוא נמחק כמה מפתחות הרישום |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
![]() מחשבים ניידים לעשות להפעיל חם אבל אני חושב כי הוא עדיין חם מדי abiti dont הנייד אבל יש לי חברה DOS הדף spec 1 eneyway אני מוחל תרמית להדביק מחדש. לשפע belive עבור כל מה הקירור היא הצינור המוביל heatsink קטן עם קטן מעריץ ו ניקה מאבק והוא drop'd רק על ידי 2'cterns מחוץ לה 3 אנטי וירוסים להופיע גם המון תוכניות ההפעלה שהיו לא רק צורך עבור בנות כן א ![]() אני גם טיפל אותה אל פנקס הרשימות מקרר (int looky היא, שלו היא כל כך שמחה ורוד ) ועל bin מאז אישור המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לוח האם I7 - 44-48C Temps אישור? | viperdude | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 23 מאי 2009 02:37 |
| Temps לגבוה | Ozzie82 | CPUs, Motherboards & RAM | 19 | 3rd אוגוסט 2008 12:37 |
| מאוד מוזר CPU temps | rbscooby | CPUs, Motherboards & RAM | 15 | 20 יולי 2008 14:48 |
| High CPU temps! עזרה! | brads900 | כללי חומרה צ 'אט | 32 | ה -20 לאפריל 2008 02:05 |
| Q6600 temps | Cew27 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 9th אפריל 2008 01:33 |
| שרשרת כלים | |
| |