![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| įdėti core temp ir realios temp mano draugų HP pavilion su Intel Core 2 Dual bent 1,66 ir jam dirbant tuščiąja eiga ne 74 ir apkrovos apie 90 Aš žinau, tai yra didelis, bet jis per didelis
| |||
| |||
| Nešiojamieji Arnt Mano stiprioji pusė, bet jei jis nėra patiria atsitiktinis paleidžiamas, uždarymų, lėtai laikotarpius ir tt Tada aš wouldnt worry. |
|
| |||
| |||
| pat nelabai thats pavojų taškas kepimui pavyzdžiui jums shouldn't imtis Q6600 pastaruosius 70 CPU, nes jis bus žymiai mažesnis gyvenimą, bet 90 yra uždaryti punktas |
|
| |||
| |||
| Ar bandėte susisiekti su gamintoju daugiau informacijos? |
|
| |||
| |||
| jo draugais laptopo jis atšaukė draudimą ir jo tėtis nemėgsta manęs, kad jis įpratęs leiskite man vėl taikyti šilumos pasta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas pats taikoma, kaip Desktop, valyti ventiliatoriaus CPU / HEATSINK.
| |||
| |||
| Kodėl ne jo tėtis, kaip jūs? ir aš tikiu, kad jis įpratęs praleisti jį, jei jūsų draugas buvo netyčia palikti jį savo namuose. |
|
| |||
| |||
| nes aš žinau daugiau už jį apie technologijas ir jam nepatinka, kad jis tikėjo, kad "Apple" sugadinti "Windows" su iTunes, nes jo nešiojamas diskdrive nebus atviras, jis išbraukiamas kelis raktus registre |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
![]() Laptops do paleisti karšta, bet aš manau, kad vis dar abit per karštaI dont savo nešiojamąjį kompiuterį, bet mano draugė dos viršų Spec 1 eneyway aš vėl taikomas terminis pasta. cant įsitikinę visi yra aušinimo vamzdžiai todėl maži HEATSINK su maža ventiliatorius ir išvalyti visas dulkes ir drop'd tik 2'cžuvėdros dėmesį ji 3 anti virusai veikia taip pat krovinių paleisties programas, kurios buvo tik nereikalingas mergaitės, Yah ![]() Aš taip pat laikomi jai Užrašų aušintuvas (int ji looky, jos rožinės, kad ji laiminga ) Ir jos bin ok nuo tada Mano sistema: P * L * A * Z * M *
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| I7 plokštė - 44-48C Temps OK? | viperdude | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Gegužė 23, 2009 02:37 |
| Temps prie aukštos | Ozzie82 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 19 | 3 rugpjūtis 2008 12:37 |
| Labai keista CPU temps | rbscooby | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 15 | 20 liepa 2008 14:48 |
| Aukštos CPU temps! HELP! | brads900 | General Hardware Chat | 32 | Balandis 20, 2008 02:05 |
| Q6600 temps | Cew27 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 9 balandis 2008 01:33 |
| Temos įrankiai | |
| |