![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| man galvenais temp un reālo temp uz manu draugu HP Pavilion ar Intel Core 2 dual pie 1,66 un viņš tukšgaitā pie 74 un slodzes apmēram 90 Es zinu, tas ir augsts, bet tas ir pārāk augsts
| |||
| |||
| Laptops Arnt mana stiprā, bet, ja tas nav piedzīvo izlases restartēšanas slēgšanu, lēna periodiem utt tad i wouldnt worry. |
|
| |||
| |||
| arī nav īsti thats briesmas punktu cepšanas CPU, piemēram, jūs shouldn't ņemt Q6600 pēdējo 70 tāpēc, ka tas būs būtiski zemāks dzīvi, bet 90 ir shutdown punkts |
|
| |||
| |||
| Vai esat mēģinājuši sazināties ražotājs vairāk informācijas? |
|
| |||
| |||
| tās mani draugi klēpjdators viņš ir atcelts apdrošināšanas un viņa tētis nepatīk man tā viņš paradis ļaujiet man atkārtoti pieteikties siltuma paste |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pats kā desktop, tīras CPU fan / HEATSINK.
| |||
| |||
| Kāpēc viņa tētis kā tu? un es esmu pārliecināts, ka viņš paradis nepamanīt, ja jūsu draugs bija nejauši atstāt jūsu māju. |
|
| |||
| |||
| tāpēc, ka es zinu vairāk, nekā viņam par tehnoloģijām un viņš nepatīk, ka viņš uzskatīja, ka ābols bojāti logi ar itunes jo viņa klēpjdators diskdrive nesāks tik viņš svītro dažas atslēgas reģistrā |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
![]() laptops do palaist karsti, bet es domāju, ka tā joprojām ABIT pārāk karstsi dont savu klēpjdatoru bet mana draudzene dos top spec 1 eneyway i re piemērota termiskā paste. cant belive visu, kas ir dzesēšanu caurule rada nelielu Heatsink ar nelielu ventilatoru un jāiztīra visi putekļi un tas drop'd tikai 2'czīriņi no viņa 3 anti vīrusus darbojas arī slodzes startēšanas programmu, kas bija vienkārši nav vajadzīgi meitenēm yah ![]() Es arī uzskata viņu notepad dzesētājs (int viņa looky tās rozā tāpēc viņa laimīgs ) Un tā bin ok kopš Mana sistēma: P * L * * Z * M *
|
![]() |
|
| Bookmarks |