![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i umieścić core temp i realnych temp. na moich przyjaciół HP Pavilion z procesorem Intel Core 2 podwójne na 1,66 i jest na biegu jałowym 74 i ładunków około 90 Wiem, że to jest wysoki, ale to jest zbyt wysoka
| |||
| |||
| Laptops Arnt mój atut, ale jeżeli nie jest on uruchomiony ponownie doświadcza losowych, zamknięcia, słabszych okresów itp. Wtedy wouldnt martwić. |
|
| |||
| |||
| również nie thats niebezpieczeństwo punktu smażenia procesora na przykład shouldnt podjąć q6600 ostatnich 70, ponieważ będzie znacznie niższy, ale życie jest zamknięcie 90 pkt |
|
| |||
| |||
| Czy próbowali skontaktować się z producentem, aby uzyskać więcej informacji? |
|
| |||
| |||
| Moi znajomi jego laptop posiada anulowane ubezpieczenia i jego tata nie lubi mnie tak on wont let me ponownie ubiegać termalne wklej |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To samo stosuje się na pulpicie, czyste CPU Fan / Heatsink.
| |||
| |||
| Dlaczego jego tata jak ty? i jestem pewny, że wont miss, jeśli twój przyjaciel było przypadkowo pozostawić go w domu. |
|
| |||
| |||
| bo wiem więcej od niego o technologii i on nie lubi, że on wierzył, że jabłko uszkodzone okna z itunes, ponieważ jego laptop diskdrive nie otwierać więc usunięte pewne klucze w rejestrze |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
![]() laptopów to uruchomić na gorąco, ale myślę, że jest jeszcze zbyt gorący abiti dont własnego laptopa, ale moja dziewczyna dos górę spec 1 eneyway i ponownie zastosowano termiczne wklej. cant belive wszystko jest do chłodzenia jest rura prowadząca do niewielkiej Radiator z wentylatorem małych i oczyszczone wszystkie pyły i drop'd tylko 2'cterns obecnie miała 3 anty wirusów działa także wiele programów startowych, które po prostu nie są potrzebne yah jeden dla dziewcząt ![]() I również traktować ją do notatnika chłodnicy (int ona looky, jej różowe tak szczęśliwa, że ) I jej bin ok dziś My System: P * L * A * Z * M * A
|
![]() |
|
| Zakładki |