![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám základné temp a real temp na moji priatelia hp pavilón s procesorom Intel Core 2 duální v 1.66 a je na voľnobeh 74 a nahral asi 90 Viem, že to je vysoká, ale je príliš vysoká
| |||
| |||
| Notebooky arnt moja silná miesta, ale ak nie je náhodný zažíva restartuje, odstávky, pomalý obdobie atď potom by som aj strach. |
|
| |||
| |||
| a nie to je nebezpečenstvo, miesto vyprážanie CPU napríklad ste shouldn't trvať q6600 uplynulých 70, pretože sa bude výrazne nižšia životnosť, ale 90 je vypnutie bod |
|
| |||
| |||
| Snažili ste sa obráti na výrobcu pre viac informácií? |
|
| |||
| |||
| svojich kamarátov laptop má zrušili poistenia a jeho otec nie je ako ja, tak nech mi zvyknutý re-uplatňuje termálne pasta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To isté platí ako pracovné, očistite ventilátor CPU / chladič.
| |||
| |||
| Prečo sa jeho otec, ako ste vy? a som si istý, že zvyknutý minout, ak vaša kamarátka bola na dovolenke náhodou, že vo vašom dome. |
|
| |||
| |||
| pretože viem viac, ako mu o technológii a on nemá rád, že veril, že jablko poąkodený okná s iTunes kvôli svojmu notebooku diskdrive by otvoriť tak rušia niektoré kľúče v databáze Registry |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
![]() notebooky do spustení horúce, ale myslím si, že je ešte príliš horúci abiti dont vlastný laptop, ale moja priateľka dos top spec 1 eneyway i tepelnú vložte znovu použitá. dotírat domnievať sa, že všetko je pre chladenie je potrubie vedúce k malej chladiča s malým ventilátorom a vyčistiť všetky prachu a drop'd iba 2'cterns sa mala 3 proti vírusom beží aj veľa spúšťanie programov, ktoré boli práve nie sú potrebné Jo jedna pre dievčatá ![]() Tiež som k nej pristupovať notepad chladiča (int look ona, jej ružové tak ona šťastná ) A od tej doby bin ok Môj systém: P * L * A * Z * M * A
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| I7 dosky - 44-48c Temps OK? | viperdude | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 23. mája 2009 02:37 |
| Temps Na vysokej | Ozzie82 | Procesory, základné dosky & RAM | 19 | 3. augusta 2008 12:37 |
| Veľmi zvláštně cpu temps | rbscooby | Procesory, základné dosky & RAM | 15 | 20. júla 2008 14:48 |
| Vysoké nároky na procesor temps! HELP! | brads900 | Všeobecné Hardware Chat | 32 | 20 apríla 2008 02:05 |
| Q6600 temps | Cew27 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 9. apríla 2008 01:33 |
| Thread Tools | |
| |