![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ли ставити цоре темп и стварне темп о мојим пријатељима хп павиљон са Интел Цоре 2 дуал на 1,66 и он је на 74 доколичење и итава око 90 ја кноткле данашји је висока, али је то превелик
| |||
| |||
| Преносна рачунара арнт моје јаке тачке, али ако он не доживљава случајне рестартује, схутдоунс, спор периода итд Затим сам уоулднт брините. |
|
| |||
| |||
| али не стварно тај опасност тачке нарезивање ЦПУ на пример ти би требао узети к6600 последњих 70 јер ће се живот драстично нижи него је 90 обустава рада поинт |
|
| |||
| |||
| Јесте ли покушао обратите се произво за више информација? |
|
| |||
| |||
| мој лаптоп својих пријатеља он је отказан осигурања и његов тата не воли ме Он навика пустити мене поново пријавити Термална пасте |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Исто важи и као радна површина, чисто ЦПУ фан / хеатсинк.
| |||
| |||
| Зашто не његов тата ми ти? и сигуран сам да он има обичај пропустити да твој пријатељ је био да се случајно оставити га у своју кућу. |
|
| |||
| |||
| јер ја знам више од њега о технологији и он не воли да је, он је веровао да јабука оштети прозора са иТунес јер његов лаптоп дискдриве неће отворити тако је избрисан неке кључеве у регистар |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
![]() лаптоп да тече вруће али мислим да је још увек абит преврућја донт сопствени лаптоп, али моја пријатељица дос врх спец 1 енеыуаы и поново термалним примијењене налепите. цант беливе постоји само за хлађење је цев која води до малог хеатсинк са малим вентилатором и очистити прашину и све то дроп'д само 2'цтернс ван је имала 3 борбе против вируса приказују такође хрпе покретању програма који су били само није потребан Девојке за један ыах ![]() Такође сам јој третирати на нотепад фрижидери (инт она лоокы, његове Ружица па је сретна ) И његова канта ок откад Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А
|