![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben ve gerçek ısı Arkadaşlarımla HP Pavillion bir Intel Core 2 1,66 at çift ile çekirdek ısı koymak ve 74 ve yükler 90 I rolântide bu yüksek olduğunu biliyorum ancak çok yüksek oldu
| |||
| |||
| Eğer rastgele yeniden başlatıldığında, kapar, yavaş dönemlere vb Sonra wouldnt endişe yaşamaya değil Laptops ama güçlü noktası arnt. |
|
| |||
| |||
| çünkü edecek ölçüde düşük hayatı ancak 90 kapatma noktası iyi değil gerçekten shouldn't bir q6600 son 70 çekmek örneğin işlemci Kızartmak bir tehlike noktası şu |
|
| |||
| |||
| Daha fazla bilgi için üreticisine başvurmanızı denediniz mi? |
|
| |||
| |||
| o kadar beni yeniden izin başvurmam termal yapıştırın alışkanlık benim gibi değil, sigorta ve babası iptal kendi Arkadaşlarımla dizüstü |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aynı masaüstü olarak CPU hayranıyım temiz / heatsink geçerlidir.
| |||
| |||
| Senin gibi neden babası? ve eğer arkadaş yanlışlıkla sizin evde bırakmak oldu o bayan alışkanlık eminim. |
|
| |||
| |||
| çünkü onu daha teknoloji hakkında daha fazla bilgi ve o değil gibi, o iTunes ile elma bozuk Windows böylece kayıt defterinde bazı tuşları silindi çünkü laptopunda Disksürücüsü açılamıyor inandığını |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
![]() dizüstü bilgisayarlar çalıştırın sıcak ama hala çok sıcak Abit olduğunu düşünüyorumI dont dizüstü ama kendi kız arkadaşımı üst Spec 1 eneyway I termal yapıştırın uygulanan yeniden Dos. inanıyoruz cant tüm soğutma için bir boru küçük bir heatsink küçük bir hayranı ile yönetiyor ve toz temizlenir ve sadece 2'c tarafından drop'dterns dışarı o 3 karşıtı olduğunu da gereken sadece weren't başlangıç programlarının yükler çalışan virüs için kız ya bir ![]() Ben de bir not defteri soğuk onu tedavi (looky o int, pembe ve bu yüzden mutlu ) Ve Bin tamam beri Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A
|
![]() |
|
| Bookmarks |