![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я поклав Core Temp і реальний темп на мій HP Pavilion друзів з процесором Intel Core 2 Dual на 1,66 і він холостого ходу 74 і завантажує близько 90 Я знаю, що це висока, але це занадто висока
| |||
| |||
| Ноутбуки Arnt моя сильна сторона, але якщо він не відчуває випадкові перезавантаження зупинить, повільний і т.д. Тоді я періодів Wouldnt турбуватися. |
|
| |||
| |||
| , Не зовсім Thats небезпека точки жарко процесор наприклад ви не повинні приймати Q6600 останні 70 тому що це значно нижче, але життя 90 вимкнення точки |
|
| |||
| |||
| Ви пробували звернувшись до виробника за додатковою інформацією? |
|
| |||
| |||
| Мої друзі своєму ноутбуці він скасував страхування і його батько мене не любить, так що він звичай дозвольте мені ще раз застосувати термопасти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Те ж застосовується в якості робочої станції, чистий процесорного вентилятора / радіатора.
| |||
| |||
| Чому не своєму батькові, як ти? і я впевнений, що він звичай пропустити його, якщо ваш друг випадково залишити його у вашому будинку. |
|
| |||
| |||
| тому що я знаю більше, ніж йому про технології і йому не подобається, що він вважає, що Apple пошкоджені вікна з ITUNES, тому що його ноутбуці Diskdrive не будуть відкритими, щоб він видалив кілька ключів в реєстрі |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
![]() Ноутбуки робити запуску гарячої, але я думаю, що все ще занадто гаряча ABITI Dont власний ноутбук, але моя подруга DOS Top Spec 1 eneyway повторно застосовувати термопасту. Нахиляє вірять все, що для охолодження труб, що ведуть до невеликий радіатор з невеликим вентилятором чистити і весь пил і drop'd 2'c тількикрачки вона з 3 анти віруси працює також навантажень запуску програми, які були просто не потрібні дівчата для Ях ![]() Я також звертався з нею в блокнот кулер (INT вона Лукашик, рожевий і вона щаслива ) І її бен ОК з тих пір Моя система: P * L * A * Z * M *
|