![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Значи, веднага след като се сложи HDMI кабел към монитора (Acer P243W 1920x1200) в моя лаптоп, аз добивам син екран за няколко секунди, казвам, че трябва да рестартирате, което го прави. Мониторът работи с VGA кабел, но аз искам да използват HDMI. Някакви идеи как да се реши това? Моят лаптоп е HP Pavilion dv6000 и използва NVIDIA 8400 м GS графична карта. В HP хората са безполезни да бъдат честни, така че благодаря, ако можете да помогнете |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да има проблем шофьор ли сте опитвали актуализирането на всички графики шофьори?
| |||
| |||
| За справка, Обадих HP подкрепа Имам dv6000 и с точно същия проблем. Опитах HDMI връзка с Linux Live дистрибуция и тя работи без проблем, така Трябва да има софтуер грешка. Отиди на http://www.laptopvideo2go.com/ по право е подобрени драйвери за NVidia графични карти (най-вече за Vista 32-битова) Странно и не би могло да инсталирате настройка, но pdsetup.exe изглеждам към работа. |
|
| |||
| |||
| Добре дошли на форума, благодаря за вашата информация. |
|
| |||
| |||
| ooops бях почти право или подкрепата техник беше почти правоВярно посетете: http://www.laptopvideo2go.com/forum/...howtopic=16152 След това изтеглете шофьор разопаковам изтегли modded INF копие до водача папка просто непакетирана, като писател Run Setup.exe, натиснете Yes на всички въпроси Това трябва да реши HDMI шофьор грешка в продължение най-малко ми, HP dv6827eo Vista 32-битов лаптоп Само леко Проблемът сега е, че моето Самсунг няма автоматично да се простират на пълен екран но аз мисля, че може да решите, че някак си ... Успех |
|
| |||
| |||
| Ако подобен проблем на моя HP DV9720. Отглеждани получаване линии по екрана в Windows. laptopvideo2go шофьор се оправиш също. Изглежда, всеки с един от тези трябва ъпгрейд на водачите. |
|
| |||
| |||
| ОК ЧАСТ 3 в този diskussion. Поправката от HP е наистина ужасно! Аз не може да получи пълен екран и обработка на изображението е контузен, така severly Основно това е безполезно. Все пак аз включен през VGA и да получите добра картина, въпреки че аз само се 1600-1024 резолюция, а не пълно HD. Но защо бих искал това? На моя 40 инчов екран Пълна HD става micropoint текст и наистина не е полезно. Ако искате да видите Пълна HD филми през компютъра ми точно сега не мога винаги зареждане през USB - Линукс и HDMI. Надявам се, че те определят този въпрос на водача HP все пак. Най-добър късмет |
|
| |||
| |||
| За съжаление за да пренесат една стара нишка. Все пак, това е най-близко сходство с моя проблем и надеждно решение. Вашата помощ е много оценявам! Току-що закупени с 23 "монитор и кабел HDMI за използване с моя лаптоп HP DV6369SE. Въпреки това, при включване на кабел HDMI тя веднага сини екрани, сметища физическа памет, и се рестартира. (VGA връзка работи, но аз не съм съдържание с неговата ефективност) Имам провери преходни мулти-монитор настройки, за да се уверете, че си позволи, потвърди най-новите драйвери, потвърди, че HDMI кабел работи, и работи с контролния панел Nvidia, но нищо не се е permanately излекува проблема. Водачът, публикувани по-горе colourstorm http://forums.laptopvideo2go.com/top...nvidia-crysis/ Изглежда, че е уговорката ми трябва, но инструкциите са над главата ми. Ако това е, което ми трябва, може да помогне на някой новак се с по-добри инструкции внушаване? Предложения? ... |
|
| |||
| |||
| Лаптоп катастрофи, веднага след като когато включа във външните CPU |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Sims 2 - Игра катастрофи след 30 минути - Toshiba Сателитна A200 лаптоп | azul08 | PC & конзолата Gaming | 3 | 21 Март 2009 08:56 |
| Acer Al1717 LCD катастрофи в 3 монитора конфиг | realkewl | Графика на карти & Монитори | 1 | 6 Feb 2009 08:12 |
| Включете в бележник за моя лаптоп / smartboard | BSB | Общи Хардуер Чат | 4 | 13 Jan 2009 11:26 |
| Лаптоп се срива, когато щракнете върху някои интернет връзки | 2815davidtester | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 3 | 3 януари 2008 17:28 |
| Външни Hardrive за лаптоп | felicia | Дискове & сменяемите носители | 16 | 24 май 2007 г. 08:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |