menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Laptop havaruje, když jsem zástrčku do externího monitoru přes HDMI

Reply

Thread Nástroje
Old 10.listopadu 2008, 16:28
Nový člen skupiny

Default Laptop havaruje, když jsem zástrčku do externího monitoru přes HDMI

Takže jakmile jsem dal HDMI kabel připojený k monitoru (Acer P243W 1920x1200) do mého notebooku, mám modré obrazovce po dobu několika sekund, říká, že má restartovat, což dělá. Monitor pracuje s VGA kabel, ale chci používat HDMI. Jakékoliv nápady, jak to vyřešit? Můj notebook je hp pavilon dv6000, a využívá nvidia 8400m gs grafické karty. HP lidí bylo zbytečné, aby byl upřímný, tak díky, pokud nám můžete pomoci
Old 19.listopadu 2008, 08:02
Administrátor Skupina

By mohl být problém řidič, jste vyzkoušeli všechny aktualizace grafických ovladačů?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 března 2009, 08:36
Nový člen skupiny

Pro reference, i názvem HP podporu mám dv6000 také s přesnou stejný problém.

Snažil jsem se HDMI připojení s linux živá distribuce a fungovalo to bez problému tak
tam má být softwarová chyba.

Přejít na http://www.laptopvideo2go.com/

vpravo je lepší ovladače pro grafické karty Nvidia (zejména pro Vista 32-bit)

Tak nějak jsem nemohl nainstalovat nastavení, ale zdá se, že pdsetup.exe práce.
Old 24 března 2009, 08:45
Administrátor Skupina

Vítejte na fóru, díky za vaše info.
Old 25 března 2009, 08:11
Nový člen skupiny

ooops jsem byl skoro právo nebo podpora technik bylo téměř

Pravda návštěva: http://www.laptopvideo2go.com/forum/...howtopic=16152

Potom stáhnout ovladač

rozbalit

download modded inf

zkopírovat do sloľky řidič jen vybalen, přepsat

spustit setup.exe, stiskněte tlačítko ano na všechny otázky

To by mělo vyřešit HDMI řidič chybu alespoň my, HP dv6827eo Vista 32-bit notebook

Pouze mírný problém teď je, že my samsung nebude automaticky úsek obrazovce plné
ale myslím, že bych je nějak vyřešit, aby ...

Hodně štěstí

Old 25 března 2009, 09:34
Administrátor Skupina

Měl podobný problém, na mém HP DV9720. Průběžně dostává linie celé obrazovky ve Windows. laptopvideo2go řidič setříděno taky. Zdá, že každý jeden z nich by upgrade ovladačů.
Old 27 března 2009, 05:56
Nový člen skupiny

ok ČÁST 3 v tomto Diskussion.

Opravu od HP je opravdu hrozné!

I can't get celou obrazovku a obraz manipulace je vážně ochromily tak
v podstatě je to k ničemu.

Nicméně i připojit prostřednictvím VGA a získat dokonalý obraz i když i jen získat 1600-1024 usnesení a ne plné HD.

Ale proč bych měl chtít, že? Na mém 40 palce obrazovky Úplné HD se stává micropoint text a opravdu není vhodné.

Pokud chci vidět plným HD filmy přes můj počítač teď můžu vždycky boot přes USB - Linux a HDMI.

Doufám, že opravu tohoto ovladače na téma HP i tak.

Nejlepší štěstí

Old 13.listopadu 2009, 12:21
Nový člen skupiny

Default Re: Přenosný počítač havaruje, když jsem připojit externí monitor přes HDMI

Omlouváme se, aby se staré vlákno. Nicméně, toto je můj nejbližší podobný problém a naděje řešení. Vaše pomoc je velmi oceňována!

Právě jsem koupil 23 "monitor a HDMI kabel je třeba použít s mým HP laptop DV6369SE. Nicméně, když zapojíte kabel HDMI okamžitě modré obrazovky, skládky fyzické paměti, a restartuje.

(VGA připojení funguje, ale nejsem spokojen s jeho výkonem)

Musím zkontrolovat přechodné multi-nastavení monitoru zajistit, aby jeho aktivní, potvrdil nejnovější ovladače, potvrdil, že HDMI kabel funguje, a pracoval s ovládacím panelu Nvidia ale nic se permanately vyléčit problém.

Řidič před tím by colourstorm http://forums.laptopvideo2go.com/top...nvidia-crysis/ Vypadá, že je musím opravit, ale instrukce jsou nad mojí hlavou.

Pokud je to to, co potřebuju, může někdo pomoci nováček se s lepším nakapání pokyny? Návrhy? ...
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Sims 2 - Herní Crashes po 30 minutách - Toshiba Satelite A200 Laptop azul08 PC a herní konzole 3 21. březen 2009 08:56
Acer Al1717 LCD monitoru Crashes ve 3 config realkewl Graphics Cards & Monitory 1 6. února 2009 08:12
Zapojte poznámkový blok k dispozici pro můj notebook / smartboard BSB Obecné Hardware Chat 4 13. leden 2009 11:26
Laptop havaruje, když kliknete na některých internetových odkazů 2815davidtester Webových prohlížečů & FTP Klienti 3 3. ledna 2008 17:28
Vnější Hardrive na notebook Felicia Drives & Removable Media 16 24. květen 2007 08:48
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.