![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Takže jakmile jsem dal HDMI kabel připojený k monitoru (Acer P243W 1920x1200) do mého notebooku, mám modré obrazovce po dobu několika sekund, říká, že má restartovat, což dělá. Monitor pracuje s VGA kabel, ale chci používat HDMI. Jakékoliv nápady, jak to vyřešit? Můj notebook je hp pavilon dv6000, a využívá nvidia 8400m gs grafické karty. HP lidí bylo zbytečné, aby byl upřímný, tak díky, pokud nám můžete pomoci |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohl být problém řidič, jste vyzkoušeli všechny aktualizace grafických ovladačů?
| |||
| |||
| Pro reference, i názvem HP podporu mám dv6000 také s přesnou stejný problém. Snažil jsem se HDMI připojení s linux živá distribuce a fungovalo to bez problému tak tam má být softwarová chyba. Přejít na http://www.laptopvideo2go.com/ vpravo je lepší ovladače pro grafické karty Nvidia (zejména pro Vista 32-bit) Tak nějak jsem nemohl nainstalovat nastavení, ale zdá se, že pdsetup.exe práce. |
|
| |||
| |||
| Vítejte na fóru, díky za vaše info. |
|
| |||
| |||
| ooops jsem byl skoro právo nebo podpora technik bylo téměřPravda návštěva: http://www.laptopvideo2go.com/forum/...howtopic=16152 Potom stáhnout ovladač rozbalit download modded inf zkopírovat do sloľky řidič jen vybalen, přepsat spustit setup.exe, stiskněte tlačítko ano na všechny otázky To by mělo vyřešit HDMI řidič chybu alespoň my, HP dv6827eo Vista 32-bit notebook Pouze mírný problém teď je, že my samsung nebude automaticky úsek obrazovce plné ale myslím, že bych je nějak vyřešit, aby ... Hodně štěstí |
|
| |||
| |||
| Měl podobný problém, na mém HP DV9720. Průběžně dostává linie celé obrazovky ve Windows. laptopvideo2go řidič setříděno taky. Zdá, že každý jeden z nich by upgrade ovladačů. |
|
| |||
| |||
| ok ČÁST 3 v tomto Diskussion. Opravu od HP je opravdu hrozné! I can't get celou obrazovku a obraz manipulace je vážně ochromily tak v podstatě je to k ničemu. Nicméně i připojit prostřednictvím VGA a získat dokonalý obraz i když i jen získat 1600-1024 usnesení a ne plné HD. Ale proč bych měl chtít, že? Na mém 40 palce obrazovky Úplné HD se stává micropoint text a opravdu není vhodné. Pokud chci vidět plným HD filmy přes můj počítač teď můžu vždycky boot přes USB - Linux a HDMI. Doufám, že opravu tohoto ovladače na téma HP i tak. Nejlepší štěstí |
|
| |||
| |||
| Omlouváme se, aby se staré vlákno. Nicméně, toto je můj nejbližší podobný problém a naděje řešení. Vaše pomoc je velmi oceňována! Právě jsem koupil 23 "monitor a HDMI kabel je třeba použít s mým HP laptop DV6369SE. Nicméně, když zapojíte kabel HDMI okamžitě modré obrazovky, skládky fyzické paměti, a restartuje. (VGA připojení funguje, ale nejsem spokojen s jeho výkonem) Musím zkontrolovat přechodné multi-nastavení monitoru zajistit, aby jeho aktivní, potvrdil nejnovější ovladače, potvrdil, že HDMI kabel funguje, a pracoval s ovládacím panelu Nvidia ale nic se permanately vyléčit problém. Řidič před tím by colourstorm http://forums.laptopvideo2go.com/top...nvidia-crysis/ Vypadá, že je musím opravit, ale instrukce jsou nad mojí hlavou. Pokud je to to, co potřebuju, může někdo pomoci nováček se s lepším nakapání pokyny? Návrhy? ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Sims 2 - Herní Crashes po 30 minutách - Toshiba Satelite A200 Laptop | azul08 | PC a herní konzole | 3 | 21. březen 2009 08:56 |
| Acer Al1717 LCD monitoru Crashes ve 3 config | realkewl | Graphics Cards & Monitory | 1 | 6. února 2009 08:12 |
| Zapojte poznámkový blok k dispozici pro můj notebook / smartboard | BSB | Obecné Hardware Chat | 4 | 13. leden 2009 11:26 |
| Laptop havaruje, když kliknete na některých internetových odkazů | 2815davidtester | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 3. ledna 2008 17:28 |
| Vnější Hardrive na notebook | Felicia | Drives & Removable Media | 16 | 24. květen 2007 08:48 |
| Thread Nástroje | |
| |