μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Laptop κολλάει όταν συνδέετε μια εξωτερική οθόνη μέσω HDMI

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Νοεμβρίου, 2008, 16:28
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Laptop κολλάει όταν συνδέετε μια εξωτερική οθόνη μέσω HDMI

Έτσι, από τη στιγμή που έβαλα το καλώδιο HDMI που συνδέονται με την παρακολούθηση (Acer P243W 1920x1200) σε φορητό υπολογιστή μου, έχω μια μπλε οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα, λέγοντας ότι πρέπει να ξεκινήσει πάλι, που το κάνει. Η παρακολούθηση των έργων με το καλώδιο VGA, αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω τη θύρα HDMI. Κάθε ιδέες πώς να λύσει αυτό; My laptop είναι HP Pavilion dv6000, και χρησιμοποιεί nvidia 8400m gs κάρτα γραφικών. Η HP άνθρωποι ήταν άχρηστο για να είμαστε ειλικρινείς, τόσο χάρη αν μπορείτε να βοηθήσετε
Old 19 Νοεμβρίου 2008, 08:02
Διαχειριστής Ομάδα

Θα μπορούσε να είναι ένας οδηγός θέμα, έχετε δοκιμάσει όλα τα γραφικά ενημέρωση οδηγών;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 Μαρτίου, 2009, 08:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Για αναφορά, και ζήτησε την υποστήριξη της HP έχω ένα dv6000 επίσης με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Προσπάθησα HDMI σύνδεση με μια διανομή Linux ζουν και λειτούργησε χωρίς πρόβλημα τόσο
Θα πρέπει να υπάρχει μια λάθος λογισμικού.

Πηγαίνετε στο http://www.laptopvideo2go.com/

σχετικά με το δικαίωμα είναι η βελτίωση των οδηγών για τις κάρτες γραφικών Nvidia (ειδικά για τα Vista 32-bit)

Περιέργως, δεν μπορούσα να εγκαταστήσετε το setup αλλά το pdsetup.exe φαίνεται να λειτουργεί.
Old 24 Μαρτίου, 2009, 08:45
Διαχειριστής Ομάδα

Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας.
Old 25 Μαρτίου 2009, 08:11
Νέο Μέλος Ομάδα

ooops ήμουν σχεδόν δικαίωμα ή την υποστήριξη του τεχνικού ήταν σχεδόν δικαίωμα

Σωστό επίσκεψη: http://www.laptopvideo2go.com/forum/...howtopic=16152

Στη συνέχεια κατεβάστε οδηγού

εκβάλλω

download modded inf

αντίγραφο του φακέλου για το μηχανοδηγό μόλις ασυσκεύαστα, επικαλύψετε

τρέχει setup.exe, πατήστε ναι σε όλα τα ερωτήματα

Αυτό θα πρέπει να επιλύσει το σφάλμα HDMI οδηγού για τουλάχιστον μου, HP dv6827eo Vista 32-bit laptop

Μόνο το μικρό πρόβλημα τώρα είναι ότι η Samsung μου δεν θα τεντώνονται αυτόματα την πλήρη οθόνη
αλλά πιστεύω πως μπορούμε να επιλύσουμε ότι κατά κάποιον τρόπο ...

Καλή τύχη

Old 25 Μαρτίου 2009, 09:34
Διαχειριστής Ομάδα

Εάν είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα μου HP DV9720. Γραμμές να τηρούνται σε ολόκληρη την οθόνη στα Windows. laptopvideo2go οδηγός ταξινομημένο κι εγώ. Φαίνεται ότι ο καθένας με ένα από αυτά θα πρέπει να αναβαθμίσετε τα προγράμματα οδήγησης.
Old 27 Μαρτίου, 2009, 05:56
Νέο Μέλος Ομάδα

ok ΜΕΡΟΣ 3 του παρόντος diskussion.

Η επιδιόρθωση της HP είναι πραγματικά φοβερή!

Δεν μπορώ να αποκτήσετε πλήρη οθόνη και το χειρισμό της εικόνας είναι τόσο σοβαρά ανάπηρος
ουσιαστικά είναι άχρηστο.

Ωστόσο i συνδεθεί μέσω VGA και να αποκτήσετε τέλεια εικόνα μόνο αν i get 1600-1024 ψήφισμα και δεν πλήρους HD.

Αλλά γιατί να θέλω αυτό; Από τη δική μου οθόνη 40 ιντσών Full HD γίνεται micropoint κείμενο και πραγματικά δεν χρήσιμη.

Αν θέλω να δω Full HD ταινίες μέσω του υπολογιστή μου τώρα μπορώ πάντα εκκίνηση μέσω USB - Linux και θύρα HDMI.

Ελπίζω να διορθώσετε αυτό το ζήτημα στο πρόγραμμα οδήγησης HP ούτως ή άλλως.

Καλύτερη τύχη

Old 13 Νοεμβρίου, 2009, 12:21
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Re: Laptop συντριβές όταν συνδέσετε μια εξωτερική οθόνη μέσω HDMI

Συγγνώμη για να εμφανιστεί ένα παλιό νήμα. Ωστόσο, αυτό είναι το πιο κοντινό ομοιότητα με το πρόβλημά μου και ελπιδοφόρα λύση. Βοήθεια σας εκτιμάται πολύ!

Αγόρασα ακριβώς ένα 23 "οθόνη και HDMI καλώδιο για χρήση με το HP DV6369SE lap-top μου. Πάντως, όταν συνδέετε το καλώδιο HDMI αμέσως μπλε οθόνη, χώρους φυσικής μνήμης, και επανεκκίνηση.

(VGA έργων σύνδεσης, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του)

Έχω ελέγξει την παροδική πολλαπλών οθονών ρυθμίσεις για να βεβαιωθείτε ότι της επέτρεψε, επιβεβαίωσε τα τελευταία προγράμματα οδήγησης, επιβεβαίωσε ότι τα έργα καλώδιο HDMI, και συνεργάστηκε με τον πίνακα ελέγχου της Nvidia αλλά τίποτα δεν έχει θεραπευτεί permanately το θέμα.

Ο οδηγός δημοσιεύτηκε παραπάνω από colourstorm http://forums.laptopvideo2go.com/top...nvidia-crysis/ ακούγεται σαν να είναι η αποτύπωση χρειάζομαι αλλά οι οδηγίες είναι πάνω από το κεφάλι μου.

Εάν αυτό είναι αυτό που χρειάζεται, κάποιος μπορεί να βοηθήσει ένα newbie έξω με καλύτερη οδηγίες ενστάλαξη; Προτάσεις; ...
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Sims 2 - Game Crashes μετά από 30 λεπτά - Toshiba Satellite A200 Laptop azul08 PC & Console Gaming 3 21 Μαρ 2009 08:56
Acer Al1717 LCD Crashes σε 3 παρακολουθούν config realkewl Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 6 Φεβ 2009 08:12
Συνδέστε το σημειωματάριο μου που διατίθενται για laptop / smartboard BSB Γενική Συζήτηση Hardware 4 13 Ιαν 2009 11:26
Laptop κολλάει όταν κάνω κλικ σε ορισμένες συνδέσεις internet 2815davidtester Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 3 3η Ιαν 2008 17:28
Εξωτερικές Hardrive για Laptop felicia Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 16 24η Μαΐου 2007 08:48
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.