![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έτσι, από τη στιγμή που έβαλα το καλώδιο HDMI που συνδέονται με την παρακολούθηση (Acer P243W 1920x1200) σε φορητό υπολογιστή μου, έχω μια μπλε οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα, λέγοντας ότι πρέπει να ξεκινήσει πάλι, που το κάνει. Η παρακολούθηση των έργων με το καλώδιο VGA, αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω τη θύρα HDMI. Κάθε ιδέες πώς να λύσει αυτό; My laptop είναι HP Pavilion dv6000, και χρησιμοποιεί nvidia 8400m gs κάρτα γραφικών. Η HP άνθρωποι ήταν άχρηστο για να είμαστε ειλικρινείς, τόσο χάρη αν μπορείτε να βοηθήσετε |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι ένας οδηγός θέμα, έχετε δοκιμάσει όλα τα γραφικά ενημέρωση οδηγών;
| |||
| |||
| Για αναφορά, και ζήτησε την υποστήριξη της HP έχω ένα dv6000 επίσης με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Προσπάθησα HDMI σύνδεση με μια διανομή Linux ζουν και λειτούργησε χωρίς πρόβλημα τόσο Θα πρέπει να υπάρχει μια λάθος λογισμικού. Πηγαίνετε στο http://www.laptopvideo2go.com/ σχετικά με το δικαίωμα είναι η βελτίωση των οδηγών για τις κάρτες γραφικών Nvidia (ειδικά για τα Vista 32-bit) Περιέργως, δεν μπορούσα να εγκαταστήσετε το setup αλλά το pdsetup.exe φαίνεται να λειτουργεί. |
|
| |||
| |||
| Καλώς ήρθατε στο φόρουμ, ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας. |
|
| |||
| |||
| ooops ήμουν σχεδόν δικαίωμα ή την υποστήριξη του τεχνικού ήταν σχεδόν δικαίωμαΣωστό επίσκεψη: http://www.laptopvideo2go.com/forum/...howtopic=16152 Στη συνέχεια κατεβάστε οδηγού εκβάλλω download modded inf αντίγραφο του φακέλου για το μηχανοδηγό μόλις ασυσκεύαστα, επικαλύψετε τρέχει setup.exe, πατήστε ναι σε όλα τα ερωτήματα Αυτό θα πρέπει να επιλύσει το σφάλμα HDMI οδηγού για τουλάχιστον μου, HP dv6827eo Vista 32-bit laptop Μόνο το μικρό πρόβλημα τώρα είναι ότι η Samsung μου δεν θα τεντώνονται αυτόματα την πλήρη οθόνη αλλά πιστεύω πως μπορούμε να επιλύσουμε ότι κατά κάποιον τρόπο ... Καλή τύχη |
|
| |||
| |||
| Εάν είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα μου HP DV9720. Γραμμές να τηρούνται σε ολόκληρη την οθόνη στα Windows. laptopvideo2go οδηγός ταξινομημένο κι εγώ. Φαίνεται ότι ο καθένας με ένα από αυτά θα πρέπει να αναβαθμίσετε τα προγράμματα οδήγησης. |
|
| |||
| |||
| ok ΜΕΡΟΣ 3 του παρόντος diskussion. Η επιδιόρθωση της HP είναι πραγματικά φοβερή! Δεν μπορώ να αποκτήσετε πλήρη οθόνη και το χειρισμό της εικόνας είναι τόσο σοβαρά ανάπηρος ουσιαστικά είναι άχρηστο. Ωστόσο i συνδεθεί μέσω VGA και να αποκτήσετε τέλεια εικόνα μόνο αν i get 1600-1024 ψήφισμα και δεν πλήρους HD. Αλλά γιατί να θέλω αυτό; Από τη δική μου οθόνη 40 ιντσών Full HD γίνεται micropoint κείμενο και πραγματικά δεν χρήσιμη. Αν θέλω να δω Full HD ταινίες μέσω του υπολογιστή μου τώρα μπορώ πάντα εκκίνηση μέσω USB - Linux και θύρα HDMI. Ελπίζω να διορθώσετε αυτό το ζήτημα στο πρόγραμμα οδήγησης HP ούτως ή άλλως. Καλύτερη τύχη |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη για να εμφανιστεί ένα παλιό νήμα. Ωστόσο, αυτό είναι το πιο κοντινό ομοιότητα με το πρόβλημά μου και ελπιδοφόρα λύση. Βοήθεια σας εκτιμάται πολύ! Αγόρασα ακριβώς ένα 23 "οθόνη και HDMI καλώδιο για χρήση με το HP DV6369SE lap-top μου. Πάντως, όταν συνδέετε το καλώδιο HDMI αμέσως μπλε οθόνη, χώρους φυσικής μνήμης, και επανεκκίνηση. (VGA έργων σύνδεσης, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του) Έχω ελέγξει την παροδική πολλαπλών οθονών ρυθμίσεις για να βεβαιωθείτε ότι της επέτρεψε, επιβεβαίωσε τα τελευταία προγράμματα οδήγησης, επιβεβαίωσε ότι τα έργα καλώδιο HDMI, και συνεργάστηκε με τον πίνακα ελέγχου της Nvidia αλλά τίποτα δεν έχει θεραπευτεί permanately το θέμα. Ο οδηγός δημοσιεύτηκε παραπάνω από colourstorm http://forums.laptopvideo2go.com/top...nvidia-crysis/ ακούγεται σαν να είναι η αποτύπωση χρειάζομαι αλλά οι οδηγίες είναι πάνω από το κεφάλι μου. Εάν αυτό είναι αυτό που χρειάζεται, κάποιος μπορεί να βοηθήσει ένα newbie έξω με καλύτερη οδηγίες ενστάλαξη; Προτάσεις; ... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Sims 2 - Game Crashes μετά από 30 λεπτά - Toshiba Satellite A200 Laptop | azul08 | PC & Console Gaming | 3 | 21 Μαρ 2009 08:56 |
| Acer Al1717 LCD Crashes σε 3 παρακολουθούν config | realkewl | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 6 Φεβ 2009 08:12 |
| Συνδέστε το σημειωματάριο μου που διατίθενται για laptop / smartboard | BSB | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 13 Ιαν 2009 11:26 |
| Laptop κολλάει όταν κάνω κλικ σε ορισμένες συνδέσεις internet | 2815davidtester | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 3η Ιαν 2008 17:28 |
| Εξωτερικές Hardrive για Laptop | felicia | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 16 | 24η Μαΐου 2007 08:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |