![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dakle, čim sam stavio HDMI kabel priključen na monitor (Acer P243W 1920x1200) u moj laptop, ja dobijem plavi ekran za nekoliko sekundi, rekavši da je za ponovno pokretanje, što čini. Monitor radi sa VGA kabelom, ali želim koristiti HDMI. Bilo koji ideja kako riješiti ovo? Moj laptop je hp paviljon dv6000 i koristi nvidia 8400m gs grafičkom karticom. HP ljudi su beskorisni biti iskren, pa hvala, ako može pomoći |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogao bi biti vozač pitanje, da li ste pokušali ažirirajući svih drivera grafičke?
| |||
| |||
| Za referencu, i zove HP podršku imam dv6000 is isti problem. JA pokušao HDMI priključak s live linux distribuciju i ona je radila bez problema, tako tamo mora biti softverska greška. Idi na http://www.laptopvideo2go.com/ na desnoj je poboljšan drivera za Nvidia grafičke kartice (posebno za Vista 32-bit) Čudno nisam mogao instalirati setup pdsetup.exe no čini se da radi. |
|
| |||
| |||
| Dobrodošli na forumima, hvala za svoje podatke. |
|
| |||
| |||
| ooops i gotovo je pravo ili podršku tehničar je gotovo pravoTočno posjetite: http://www.laptopvideo2go.com/forum/...howtopic=16152 Tada skinite driver rasteretiti download modded inf Kopiraj u mapu samo vozač unpacked, prebrišete pokrenite setup.exe, pritisnite Da za sva pitanja To bi trebalo riješiti HDMI driver error barem moj, HP dv6827eo Vista 32-bit laptop Samo lagani problem sada je da je moj Samsung neće automatski Protežu punom zaslonu ali mislim da ja mogu riješiti nekako ... Sretno |
|
| |||
| |||
| Imao sličan problem na moj HP DV9720. Zadržao uzimajući linije preko zaslona u sustavu Windows. laptopvideo2go vozača razvrstanih to previše. Čini se sve sa jednom od ovih bi trebao ažurirati upravljačke programe. |
|
| |||
| |||
| ok DIO 3 u ovoj Diskussion. Popravak od HP je stvarno strašna! Ne mogu dobiti pun zaslon i slika rukovanje je severly tako osakaćen osnovi, to je beskorisno. Ipak sam priključeni na struju preko VGA i dobijete savršenu sliku, iako sam samo 1600-1024 rezolucije, a ne puni HD. Ali zašto bih ja želim to? Na moj 40 inch Full HD zaslon postaje micropoint tekst i stvarno ne koristan. Ako želim vidjeti Full HD filmova preko moje računalo pravo zatim ja mogu uvijek boot preko USB - Linux i HDMI. Nadam se oni riješili taj problem kod vozača HP anyway. Best sreća |
|
| |||
| |||
| Žao nam je da bi se stari thread. Međutim, ovo je najbliži podsjeća na moj problem i nade rješenje. Vaša pomoć je mnogo poštovati! Upravo sam kupio 23 "monitor i HDMI kabel za korištenje s mojim HP DV6369SE laptopa. No, kada se uključiti u HDMI kabel odmah plavi ekrani, potištenost fizičke memorije, i ponovno pokreće. (VGA veza funkcionira, ali ja sam ne sadržaj sa svojih performansi) Imam ček prolaznim multi-monitor postavke kako bi provjerili svoje omogućen, potvrdio je najnoviji upravljački programi, potvrdio je da HDMI kabel radi, a radio je sa ploča Nvidia kontrole, ali ništa permanately je ozdravio pitanje. Vozač pošta iznad by colourstorm http://forums.laptopvideo2go.com/top...nvidia-crysis/ zvuči kao da se moram popraviti, ali upute su iznad moje glave. Ako je to ono što mi je potrebno, može netko pomoći newbie se sa boljim usađivanje upute? Prijedlozi? ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sims 2 - Game Crashes Nakon 30 minuta - Laptop Toshiba Satellite A200 | azul08 | PC & konzole Igre | 3 | 21. ožujak 2009 08:56 |
| Acer Al1717 LCD monitor Crashes u 3 config | realkewl | Graphics Cards & Monitors | 1 | 6. veljača 2009 08:12 |
| Plug in blok za pisanje dostupna za moj laptop / smartboard | BSB | General Hardware Chat | 4 | 13 siječanj 2009 11:26 |
| Laptop crashes kad kliknem na određenim internet veze | 2815davidtester | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 3. siječanj 2008 17:28 |
| Vanjski Hardrive na Laptop | felicia | Drives & Izmjenjivi mediji | 16 | 24. svibanj 2007 08:48 |
| Thread Tools | |
| |