kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Laptop összeomlik, amikor a dugó külső monitor HDMI

Reply

Téma eszközök
Old November 10, 2008, 16:28
Új tag Csoport

Default Laptop összeomlik, amikor a dugó külső monitor HDMI

Tehát, amint hogy a HDMI-kábellel csatlakoztatva a monitor (Acer P243W 1920x1200) be a laptop, én kap a kék képernyő pár másodpercig mondván, hogy újra kell indítania, ami igen. A monitor működik a VGA-kábelt, de azt szeretnénk, hogy a HDMI. Van ötleted, hogyan lehet ezt megoldani? Saját laptop hp pavilon dv6000, és használja nvidia 8400m GS grafikus kártya. A HP az emberek értelmetlen őszinte legyek, ezért köszönöm, ha segíteni tud a
Old November 19, 2008, 08:02
Administrator Group

Lehet, hogy a járművezető probléma van próbált minden grafikus illesztőprogramok frissítése?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Március 24, 2009, 08:36
Új tag Csoport

A hivatkozás, felhívtam a HP támogatja van dv6000 is pontosan ugyanazt a problémát.

Próbáltam HDMI csatlakozás egy linux live elosztása, és így gond nélkül működött
Kell lennie egy szoftver hiba.

Menj a http://www.laptopvideo2go.com/

a jobb oldalon van javított illesztőprogramokat Nvidia grafikus kártyát (főleg a vista 32-bit)

Különös nem tudtam telepíteni a setup pdsetup.exe de úgy tűnik, hogy működik.
Old Március 24, 2009, 08:45
Administrator Group

Üdvözlünk a fórumon, thanks for your info.
Old Március 25, 2009, 08:11
Új tag Csoport

Ooops i majdnem jobb vagy a támogatási szakembernek majdnem jobb

Igaz látogatás: http://www.laptopvideo2go.com/forum/...howtopic=16152

Akkor letöltés vezérlő

unpack

letöltés modded inf

másolatot driver mappát csak csomagolni overwrite

run setup.exe, nyomjuk meg az igen, hogy minden kérdést

Ezt oldja meg a HDMI-vezérlő hibája, legalább én, HP dv6827eo Vista 32-bit laptop

Csak némi probléma most az, hogy a Samsung nem fog automatikusan ki a képernyő teljes
de azt hiszem, hogy megoldják valahogy ...

Sok szerencsét

Old Március 25, 2009, 09:34
Administrator Group

Volt egy hasonló probléma az én HP DV9720. Kept getting vonalak az egész képernyőt a Windows-t. laptopvideo2go járművezető sorrendje is. Úgy tűnik, mindenkinek az egyik ezek upgrade a vezetők.
Old Március 27, 2009, 05:56
Új tag Csoport

OK 3. RÉSZ ebben Diskussion.

A javítást a HP-től tényleg borzasztó!

Nem tudom teljes képernyős és a képek kezelése is így Súlyosan rokkant
Alapvetően ez hiábavaló.

Azt azonban le kell zárni és a VGA és kap tökéletes kép, bár én csak akkor 1600-1024 felbontás és a nem teljes HD.

De miért akarok ilyet? Az én 40 hüvelykes képernyő Full HD lesz micropoint szöveget, és nem igazán hasznos.

Ha azt akarjuk, hogy Full HD filmek révén a számítógépet Most mindig a boot USB - Linux és HDMI interfésszel.

Remélem, hogy oldja meg a driver kérdés HP anyway.

Best luck

Old November 13, 2009, 12:21
Új tag Csoport

Default Re: Laptop összeomlik, amikor bekapcsol egy külső monitor HDMI

Bocs, hogy felnevel egy régi téma. Azonban ez a legközelebb hasonlít az én problémám, és reményteljes megoldást. Segítségét is greatly appreciated!

Most vásároltam egy 23 "-os monitor és a HDMI kábel használható az én HP DV6369SE laptop. Amikor azonban dug be a HDMI kábelt azonnal kék képernyő, guba a fizikai memória, és újraindul.

(VGA-kapcsolat működik, de nem vagyok megelégedve a teljesítmény)

Nekem van kockás a múló multi-monitor beállításokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy lehetővé tette, megerősítette a legújabb illesztőprogramok, megerősítette, hogy a HDMI kábelezés, és együttműködött az Nvidia vezérlőpulton, de semmi sem permanately gyógyítható a kérdés.

A járművezető által kifüggesztett fenti colourstorm http://forums.laptopvideo2go.com/top...nvidia-crysis/ úgy hangzik, mint ez a javítás van szükségem, de az utasítások a fejem felett.

Ha ez az, amire szükségem van, tud valaki segíteni egy újszülött ki jobb instillation utasítások? Javaslatok? ...
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Sims 2 - Game Crashes 30 perc után - Toshiba Satellite A200 laptop azul08 PC és konzol játékok 3 21. március 2009 08:56
Acer LCD Al1717 Összeomlások a 3 monitor config realkewl Grafikus kártyák és monitorok 1 6. február 2009 08:12
Csatlakoztassa írómappa elérhető my laptop / smartboard BSB Általános fémáru Chat 4 13. január 2009 11:26
Laptop összeomlik, amikor rákattintok bizonyos internetes linkek 2815davidtester Web böngésző és FTP Clients 3 3. január 2008 17:28
Külső Hardrive on Laptop Felicia Drives & Removable Media 16 24. május 2007 08:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.