![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tehát, amint hogy a HDMI-kábellel csatlakoztatva a monitor (Acer P243W 1920x1200) be a laptop, én kap a kék képernyő pár másodpercig mondván, hogy újra kell indítania, ami igen. A monitor működik a VGA-kábelt, de azt szeretnénk, hogy a HDMI. Van ötleted, hogyan lehet ezt megoldani? Saját laptop hp pavilon dv6000, és használja nvidia 8400m GS grafikus kártya. A HP az emberek értelmetlen őszinte legyek, ezért köszönöm, ha segíteni tud a |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy a járművezető probléma van próbált minden grafikus illesztőprogramok frissítése?
| |||
| |||
| A hivatkozás, felhívtam a HP támogatja van dv6000 is pontosan ugyanazt a problémát. Próbáltam HDMI csatlakozás egy linux live elosztása, és így gond nélkül működött Kell lennie egy szoftver hiba. Menj a http://www.laptopvideo2go.com/ a jobb oldalon van javított illesztőprogramokat Nvidia grafikus kártyát (főleg a vista 32-bit) Különös nem tudtam telepíteni a setup pdsetup.exe de úgy tűnik, hogy működik. |
|
| |||
| |||
| Üdvözlünk a fórumon, thanks for your info. |
|
| |||
| |||
| Ooops i majdnem jobb vagy a támogatási szakembernek majdnem jobbIgaz látogatás: http://www.laptopvideo2go.com/forum/...howtopic=16152 Akkor letöltés vezérlő unpack letöltés modded inf másolatot driver mappát csak csomagolni overwrite run setup.exe, nyomjuk meg az igen, hogy minden kérdést Ezt oldja meg a HDMI-vezérlő hibája, legalább én, HP dv6827eo Vista 32-bit laptop Csak némi probléma most az, hogy a Samsung nem fog automatikusan ki a képernyő teljes de azt hiszem, hogy megoldják valahogy ... Sok szerencsét |
|
| |||
| |||
| Volt egy hasonló probléma az én HP DV9720. Kept getting vonalak az egész képernyőt a Windows-t. laptopvideo2go járművezető sorrendje is. Úgy tűnik, mindenkinek az egyik ezek upgrade a vezetők. |
|
| |||
| |||
| OK 3. RÉSZ ebben Diskussion. A javítást a HP-től tényleg borzasztó! Nem tudom teljes képernyős és a képek kezelése is így Súlyosan rokkant Alapvetően ez hiábavaló. Azt azonban le kell zárni és a VGA és kap tökéletes kép, bár én csak akkor 1600-1024 felbontás és a nem teljes HD. De miért akarok ilyet? Az én 40 hüvelykes képernyő Full HD lesz micropoint szöveget, és nem igazán hasznos. Ha azt akarjuk, hogy Full HD filmek révén a számítógépet Most mindig a boot USB - Linux és HDMI interfésszel. Remélem, hogy oldja meg a driver kérdés HP anyway. Best luck |
|
| |||
| |||
| Bocs, hogy felnevel egy régi téma. Azonban ez a legközelebb hasonlít az én problémám, és reményteljes megoldást. Segítségét is greatly appreciated! Most vásároltam egy 23 "-os monitor és a HDMI kábel használható az én HP DV6369SE laptop. Amikor azonban dug be a HDMI kábelt azonnal kék képernyő, guba a fizikai memória, és újraindul. (VGA-kapcsolat működik, de nem vagyok megelégedve a teljesítmény) Nekem van kockás a múló multi-monitor beállításokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy lehetővé tette, megerősítette a legújabb illesztőprogramok, megerősítette, hogy a HDMI kábelezés, és együttműködött az Nvidia vezérlőpulton, de semmi sem permanately gyógyítható a kérdés. A járművezető által kifüggesztett fenti colourstorm http://forums.laptopvideo2go.com/top...nvidia-crysis/ úgy hangzik, mint ez a javítás van szükségem, de az utasítások a fejem felett. Ha ez az, amire szükségem van, tud valaki segíteni egy újszülött ki jobb instillation utasítások? Javaslatok? ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sims 2 - Game Crashes 30 perc után - Toshiba Satellite A200 laptop | azul08 | PC és konzol játékok | 3 | 21. március 2009 08:56 |
| Acer LCD Al1717 Összeomlások a 3 monitor config | realkewl | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 6. február 2009 08:12 |
| Csatlakoztassa írómappa elérhető my laptop / smartboard | BSB | Általános fémáru Chat | 4 | 13. január 2009 11:26 |
| Laptop összeomlik, amikor rákattintok bizonyos internetes linkek | 2815davidtester | Web böngésző és FTP Clients | 3 | 3. január 2008 17:28 |
| Külső Hardrive on Laptop | Felicia | Drives & Removable Media | 16 | 24. május 2007 08:48 |
| Téma eszközök | |
| |