![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Taigi, kuo greičiau įdėti HDMI kabelis prie monitoriaus (Acer P243W 1920x1200) į mano nešiojamas kompiuteris, man mėlynas ekranas kelias sekundes, sako ji paleisti, kurioje ji veikia. Monitorius veikia su VGA kabelis, bet aš noriu naudoti HDMI. Any ideas, kaip išspręsti šią problemą? Mano nešiojamas kompiuteris HP Pavilion dv6000 ir naudoja NVIDIA 8400M GS graphics card. HP žmonių buvo nenaudinga būti sąžiningi, todėl ačiū, jei galėsite padėti
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Galėtų būti vairuotojo klausimą, Jūs bandė atnaujinti visas tvarkykles grafikos plokštę?
|
|||
|
|||
|
Dėl informacijos, i vadinama remti turiu HP dv6000 ir su tokią pačią problemą.
Bandžiau HDMI jungtį su Linux Live paskirstymo ir jis veikė be problemų tiek ten turi būti programinės įrangos klaida. Pereiti į http://www.laptopvideo2go.com/ dešinėje yra pagerinti tvarkykles NVIDIA grafikos plokštės (ypač Vista 32-bit) Keista aš negalėjau įdiegti nustatymus, bet pdsetup.exe atrodo darbas. |
|
|
|||
|
|||
|
Sveiki atvykę į forumus, thanks for your info.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ooops buvau beveik teisė
ar paramos technikas buvo beveik teisėTiesa apsilankymas: http://www.laptopvideo2go.com/forum/...howtopic=16152 Tada atsisiųskite tvarkyklės išpakuoti Parsisiųsti modded INF kopiją vairuotojo kataloge tik išpakuoti, perrašyti paleisti setup.exe, paspauskite Taip į visus klausimus Tai turėtų išspręsti HDMI vairuotojo klaida bent mano, HP dv6827eo Vista 32-bit nešiojamas kompiuteris Tik šiek tiek problema dabar yra ta, kad mano "Samsung" nebus automatiškai ruožas visą ekraną bet aš manau, galima spręsti, kad nors ... Sėkmės
|
|
|
|||
|
|||
|
Buvo panaši problema su mano HP DV9720. Nuolat gauti linijas visame ekrane Windows. laptopvideo2go vairuotojas surūšiuoti it too. Atrodo, visi su vienu iš tokių turėtų atnaujinti tvarkykles.
|
|
|
|||
|
|||
|
OK 3 DALIS šiame Diskussion.
HP nustatyti yra tikrai baisi! I can't get full screen ir vaizdas tvarkymas severly suluošino taip esmės ji yra nenaudingas. Tačiau aš prijungtas per VGA ir gauti geriausią vaizdą, nors aš tik gauti 1600-1024 rezoliucija, o ne Full HD. Bet kodėl aš noriu, kad? Į mano 40 colių ekraną "Full HD" tampa micropoint tekstas ir tikrai nėra naudinga. Jei aš noriu matyti Full HD filmus per mano kompiuteris dabar aš visada galite įkelti per USB - Linux ir HDMI. Tikiuosi, jie išspręsti šią problemą vairuotojas HP vistiek. Best luck
|
|
|
|||
|
|||
|
Atsiprašome, kad įjungtumėte senus pokalbio. Tačiau tai labiausiai panašus į mano problemą ir tikisi, tirpalas. Jūsų parama yra labai dėkingi!
Aš ką tik įsigijo 23 "monitorius ir HDMI kabelį naudoti su mano HP DV6369SE nešiojamas. Tačiau, prijungiant HDMI kabelis iš karto mėlyname ekrane, sąvartynų fizinės atminties, ir iš naujo. (VGA ryšys veikia, bet aš ne turinio, jos veikimas) Pavarčiau trumpalaikis kelių monitorių parametrus, įsitikinkite, kad jos suteikė, patvirtintas naujausias tvarkykles, patvirtino, kad HDMI kabelis veikia, ir dirba su Nvidia Control Panel, bet nieko permanately dūmuose klausimą. Vairuotojas Posted pirmiau colourstorm http://forums.laptopvideo2go.com/top...nvidia-crysis/ Panašiai kaip tai nustatyti man reikia, bet instrukcijos yra virš mano galvos. Jei tai ko man reikia, gali kas nors padėti Naujokas iš geresnių įlašinus instrukcijas? Suggestions? ... |