![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Więc, jak tylko umieścić kabel HDMI załączonego do monitora (Acer P243W 1920x1200) do mojego laptopa, ja dostać niebieskim ekranie przez kilka sekund, wypowiadając to, aby ponownie, co ma. Monitor pracuje z kabel VGA, ale chcę użyć HDMI. Wszelkie pomysły, jak rozwiązać ten problem? Mój laptop to HP Pavilion dv6000 i wykorzystuje nvidia 8400M GS karty graficznej. HP osób były bezużyteczne być szczery, więc dzięki, że możesz pomóc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kierowca może być problem, Pan próbował aktualizacji sterowników grafiki?
| |||
| |||
| W przypadku odniesienia, i wezwał wsparcie HP dv6000 Mam również dokładnie ten sam problem. Próbowałem HDMI związku z dystrybucji Linuksa na żywo i to działało bez problemu, tak nie musi być błąd oprogramowania. Idź do http://www.laptopvideo2go.com/ na prawo jest lepsze sterowniki dla kart graficznych Nvidia (zwłaszcza dla Vista 32-bit) Dziwnie i nie może zainstalować konfiguracji, ale wydaje się pdsetup.exe pracy. |
|
| |||
| |||
| Witamy na forum, dzięki za info. |
|
| |||
| |||
| ooops i prawie prawo lub wsparcie technik prawie prawoPrawda, odwiedź stronę: http://www.laptopvideo2go.com/forum/...howtopic=16152 Następnie pobierz sterownik rozpakować pobierz modded inf skopiować do folderu tylko kierowcy rozpakowano, nadpisze uruchomić plik setup.exe, naciśnij Tak, aby wszystkie pytania To powinno rozwiązać HDMI kierowcy błąd przynajmniej mój, HP dv6827eo Vista 32-bit laptopa Tylko niewielki problem polega na tym, że mój samsung nie będzie automatycznie naciągnąć pełnym ekranie ale sądzę, że w jakiś sposób można rozwiązać ... Powodzenia |
|
| |||
| |||
| Gdyby podobny problem na moim HP DV9720. Trzymany dostawanie linie na ekranie w systemie Windows. laptopvideo2go kierowcy posortowane zbyt. Wydaje się, każdy z jednym z nich powinien zaktualizować sterowniki. |
|
| |||
| |||
| ok CZĘŚĆ 3 niniejszego Diskussion. Poprawka HP jest naprawdę straszny! I can't get pełnym ekranie i obrazu obsługa jest tak poważnie crippled Zasadniczo jest to bezużyteczne. Jednak i podłączony przez VGA i uzyskać doskonały obraz i chociaż tylko 1600-1024, a nie pełnej rozdzielczości HD. Ale dlaczego miałbym chcieć to? W mojej 40-calowy ekran Full HD staje micropoint tekst i naprawdę nieprzydatne. Jeśli chcesz zobaczyć filmy Full HD poprzez mój komputer teraz i zawsze można uruchomić poprzez USB - Linux i HDMI. Mam nadzieję, że rozwiązanie tego problemu w sterowniku HP anyway. Najlepsze szczęścia |
|
| |||
| |||
| Przepraszamy, aby przywołać starego wątku. Jest to jednak najbliższe podobieństwo do mojego problemu i rozwiązania zachęcające. Twoja pomoc mile widziana! Właśnie kupili 23 "monitor i kabel HDMI do korzystania z mojego laptopa DV6369SE HP. Jednakże podczas podłączania kabla HDMI natychmiast niebieskie ekrany, zrzuca pamięć fizyczną, i ponownie uruchomiony. (Działa VGA ale nie jestem zadowolony z jego wyników) Sprawdziłem przemijające wielu ustawienia monitora, aby upewnić się jego aktywny, potwierdzone najnowsze sterowniki, potwierdził, że prace Kabel HDMI i współpracował z panelu kontrolnego NVIDIA ale nic nie permanately wyleczyć problem. Kierowcy wysłana powyżej colourstorm http://forums.laptopvideo2go.com/top...nvidia-crysis/ Brzmi to jak to naprawić ale muszę instrukcje nad moją głową. Jeśli jest to czego potrzebuję, może ktoś pomóc newbie obecnie lepsze instrukcje zakropleniu? Sugestie? ... |