![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Takže akonáhle som dal HDMI kábel pripojený k monitoru (Acer P243W 1920x1200) do môjho notebooku, mám modrej obrazovke po dobu niekoľkých sekúnd, hovorí, že má reštartovať, čo robí. Monitor pracuje s VGA kábel, ale chcem používať HDMI. Akékoľvek nápady, ako to vyriešiť? Môj notebook je hp pavilon dv6000, a využíva nvidia 8400M GS grafickej karty. HP ľudí bolo zbytočné, aby bol úprimný, tak vďaka, ak nám môžete pomôcť |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohol byť problém vodič, ste vyskúšali všetky aktualizácie grafických ovládačov?
| |||
| |||
| Pre referencie, aj názvom HP podporu mám dv6000 aj s presnou rovnaký problém. Snažil som sa HDMI pripojenie s linux živé distribúcie a fungovalo to bez problému tak tam má byť softvérová chyba. Prejsť na http://www.laptopvideo2go.com/ vpravo je lepšie ovládače pre grafické karty Nvidia (najmä pre Vista 32-bit) Tak nejako som nemohol nainštalovať nastavenia, ale zdá sa, že pdsetup.exe práce. |
|
| |||
| |||
| Vitajte na fóre, vďaka za vaše info. |
|
| |||
| |||
| ooops som bol skoro právo alebo podpora techník bolo takmerPravda návšteva: http://www.laptopvideo2go.com/forum/...howtopic=16152 Potom stiahnuť ovládač rozbaliť download Modded inf skopírovať do priečinka vodič len vybalený, prepísať spustiť setup.exe, stlačte tlačidlo áno na všetky otázky To by malo vyriešiť HDMI vodič chybu aspoň my, HP dv6827eo Vista 32-bit notebook Iba mierny problém teraz je, že my samsung nebude automaticky úsek obrazovke plnej ale myslím, že bych je nějak vyriešiť, aby ... Veľa šťastia |
|
| |||
| |||
| Mal podobný problém, na mojom HP DV9720. Priebežne dostáva línie celej obrazovky vo Windows. laptopvideo2go vodič Zoradené taky. Zdá, že každý jeden z nich by upgrade ovládačov. |
|
| |||
| |||
| ok ČASŤ 3 v tomto Diskussion. Opravu od HP je naozaj hrozné! I can't get celú obrazovku a obraz manipulácie je vážne ochromili tak v podstate je to k ničomu. Avšak aj pripojiť prostredníctvom VGA a získať dokonalý obraz aj keď i len získať 1600-1024 uznesenie a nie plné HD. Ale prečo by som mal chcieť, že? Na mojom 40 palce obrazovky Úplné HD sa stáva micropoint text a naozaj nie je vhodné. Ak chcem vidieť plným HD filmy cez môj počítač teraz můžu vždycky boot cez USB - Linux a HDMI. Dúfam, že opravu tohto ovládača na tému HP i tak. Najlepšie šťastie |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa, aby sa staré vlákno. Avšak, toto je môj najbližší podobný problém a nádeje riešenia. Vaša pomoc je veľmi oceňovaná! Práve som kúpil 23 "monitor a HDMI kábel použiť s mojím HP laptop DV6369SE. Avšak, keď zapojíte kábel HDMI okamžite modrej obrazovky, skládky fyzickej pamäte, a reštartuje. (VGA pripojenie funguje, ale nie som spokojný s jeho výkonom) Musím skontrolovať prechodné multi-nastavenia monitora zabezpečiť, aby jeho aktívne, potvrdil najnovšie ovládače, potvrdil, že HDMI kábel funguje, a pracoval s ovládacom paneli Nvidia ale nič sa permanately vyliečiť problém. Vodič pred tým by colourstorm http://forums.laptopvideo2go.com/top...nvidia-crysis/ Vyzerá, že sa musím opraviť, ale inštrukcie sú nad mojou hlavou. Ak je to to, čo potrebujem, môže niekto pomôcť nováčik sa s lepším nakvapkanie pokyny? Návrhy? ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sims 2 - Herné Crashes po 30 minútach - Toshiba Satellite A200 Laptop | azul08 | PC a herné konzoly | 3 | 21. marec 2009 08:56 |
| Acer Al1717 LCD monitora Crashes vo 3 config | realkewl | Graphics Cards & Monitory | 1 | 6. februára 2009 08:12 |
| Zapojte poznámkový blok k dispozícii pre môj notebook / smartboard | BSB | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 13. január 2009 11:26 |
| Laptop havaruje, keď kliknete na niektorých internetových odkazov | 2815davidtester | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 3. januára 2008 17:28 |
| Vonkajšie Hardrive na notebook | Felicia | Drives & Removable Media | 16 | 24. máj 2007 08:48 |
| Thread Tools | |
| |