az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Dizüstü zaman harici bir monitör de HDMI üzerinden fiş çöker

Reply

Konu Araçları
Old 10 Kasım 2008, 16:28
Yeni Üye Grubu

Yani, bir an i HDMI kablosu, benim bir dizüstü bilgisayar (Acer P243W 1920x1200) monitör bağlı koymak için, birkaç saniye de, bu hangi yeniden başlatmanız söyleyerek bir mavi ekran. Monitörü bir VGA kablosu ile çalışır, ama HDMI kullanmak istiyorum. Herhangi bir fikir bu çözmek için? Benim dizüstü bilgisayar HP Pavilion dv6000, ve NVIDIA 8400m GS grafik kartı kullanır. Eğer yardımcı olabilir HP insanlar dürüst olmak gerekirse, bu yüzden teşekkür yararsız olduğunu
Old 19 Kasım 2008, 08:02
Yönetici Grubu

Sürücü sorunu olabilir tüm grafik sürücüleri güncellemeyi denedi?

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Mart 2009, 08:36 24
Yeni Üye Grubu

Referans için, HP destek bir dv6000 da aynı sorun var denir.

Ben bir Linux dağıtımı ile canlı HDMI bağlantısı denedim ve sorun olmadan çok çalıştı
bir yazılım hatası olmalı.

Git http://www.laptopvideo2go.com/

Sağdaki Vista'nın 32-bit (özellikle) için Nvidia grafik kartları için sürücüleri artar

Garip oldum ama kurulum yükleyemezsiniz olabilir pdsetup.exe iş görünüyor.
Old Mart 2009, 08:45 24
Yönetici Grubu

Sizin bilgi için Welcome to the forum için teşekkürler.
Old Mart 2009, 08:11 25
Yeni Üye Grubu

Ooops Ben hemen hemen doğru veya destek teknisyeni neredeyse haklıydı

Doğru ziyaret edin: http://www.laptopvideo2go.com/forum/...howtopic=16152

Sonra indirmek sürücü

açmak

indirmek modded inf dosyasının

sürücü klasöre kopyalamak sadece üzerine açın

çalıştırmak setup.exe, evet tüm sorulara basın

Bunun için HDMI sürücü hata gidermek gerekir benim en az HP dv6827eo Vista'nın 32-bit dizüstü

Sadece hafif sorun artık benim Samsung otomatik olarak tam ekran streç will not
ama ben bu bir çözüm düşünüyor ...

Iyi şanslar

Old Mart 2009, 09:34 25
Yönetici Grubu

Benim HP DV9720 benzer bir sorunu vardı. Windows ekran üzerinden elde hatları Kept. laptopvideo2go sürücüsü de sıralanır. Birisi herkese Seems Sürücüler yükseltmek gerekir.
Old Mart 2009, 05:56 27
Yeni Üye Grubu

tamam BÖLÜM 3 Bu Diskussion olarak.

HP Düzeltme gerçekten korkunç olduğunu!

Ben severly bu kötürüm tam ekran ve görüntü ele can't get
temelde bu faydasız.

Ancak i VGA üzerinden bağlı ve her ne kadar sadece 1600-1024 HD çözünürlük ve tam almak iyi anladım.

Ama neden isteyeyim ki? Benim 40 inç ekran Tam HD Açık olur micropoint kısa ve kullanışlı değildir.

Eğer benim bilgisayar ile USB üzerinden şimdi ben her zaman açılış Full HD filmleri görmek için - Linux ve HDMI istiyorum.

Sanırım HP at yine de sürücü sorunu gidermek umuyoruz.

En iyi şanslar

Old 13 Kasım 2009, 12:21
Yeni Üye Grubu

Sorry eski bir iplik getirmek için. Ancak, bu benim sorunum ve umut verici bir çözüm için en yakın benzerlik. Yardımınız için çok teşekkür ederiz!

Ben sadece bir 23 "monitör ve HDMI kablosu benim HP DV6369SE laptop kullanmak üzere satın aldı. Ancak, HDMI kablosu hemen mavi ekran bağlamayı, fiziksel bellek dökümlerini ve yeniden başlatılır.

(VGA bağlantısı çalışır ama performans) ile içerik değilim

Ben onun etkin emin olmak için monitör ayarlarını, geçici çok kontrol ettikten son sürücüleri doğruladı, bu HDMI kablosu çalıştığını ve Nvidia kontrol paneli ile çalıştı ama hiçbir şey permanately sorunu tedavi doğruladı.

Sürücü Yukarıdaki colourstorm tarafından yayınlanmıştır http://forums.laptopvideo2go.com/top...nvidia-crysis/ gibi sesler olduğunu ama gereken talimatları kafamın üstünde olduğunu saptamak.

Bu ben, biri iyi damlatma talimatları ile newbie yardım edebilirsin ne ihtiyaç vardır? Suggestions? ...
Old 30 Kasım 2009, 02:49
Yeni Üye Grubu

Laptop en kısa sürede ne zaman i harici işlemci takın çöküyor
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından