![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Таким чином, як тільки я поставив кабелю HDMI додається до монітора (Acer P243W 1920x1200) з моїм ноутбуком, я отримую синій екран на декілька секунд, він говорив, щоб перезавантажити, що він робить. Контроль роботи за допомогою кабелю VGA, але я хочу використовувати HDMI. Будь-які ідеї, як вирішити це? Мій Ноутбук HP Pavilion dv6000, і використовує NVIDIA 8400M GS відеокарти. HP люди непотрібні, чесно кажучи, так спасибі, якщо ви можете допомогти
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Може бути причиною проблеми ви намагалися відновити всі драйвери відеокарт?
|
|||
|
|||
|
Для довідки, я подзвонив і підтримки HP dv6000 мають також з точно такою ж проблемою.
Я спробував HDMI зв'язку з Linux Live розподілу і працювала без проблем такий Повинен бути програмна помилка. Перейти на http://www.laptopvideo2go.com/ праворуч поліпшити драйвери для відеокарт Nvidia (особливо для Vista 32-біт) Дивно я не можу встановити налаштування pdsetup.exe але, здається, працює. |
|
|
|||
|
|||
|
Ласкаво просимо на форум, спасибі за вашу інформацію.
|
|
|
|||
|
|||
|
Опа я був майже прав
або підтримку техніка була майже праваПравда на сайті: http://www.laptopvideo2go.com/forum/...howtopic=16152 Потім скачайте драйвера розпаковувати Завантажити мод Inf Копія в папці драйверів просто розпаковані, перезаписати запустіть файл setup.exe, натисніть "так" на всі питання Це має вирішити проблему HDMI драйвера, по крайней мере, моя, HP dv6827eo Vista 32-розрядні ноутбука Лише невелика проблема зараз у тому, що мій Samsung не буде автоматично розтягувати повноекранний але я думаю, я можу вирішити, що як-то ... Удачи
|
|
|
|||
|
|||
|
Якби аналогічна проблема виникла в мене HP DV9720. Лізли ліній поперек екрану в Windows. laptopvideo2go драйвера відсортовано теж. Здається все з однією з цих повинні оновити драйвери.
|
|
|
|||
|
|||
|
ЧАСТИНА 3 OK в цьому Diskussion.
НР виправити це дійсно страшно! Я не можу отримати повного екрану і обробки зображень є таким severly Crippled В основному це марно. Однак я підключений через VGA і отримати ідеальне зображення, хоча я тільки отримати 1600-1024 резолюції, а не Full HD. Але чому б мені це потрібно? На мій 40-дюймовий екран Full HD стає Micropoint текстом і не дуже корисно. Якщо я хочу подивитися Full HD фільми через "Мій комп'ютер" Зараз я можу завжди завантаження через USB - Linux і HDMI. Я сподіваюся, що вони виправлять цей драйвер HP на випуск в будь-якому випадку. Удачи
|
|
|
|||
|
|||
|
Вибачте виховувати старі нитки. Однак, ця подібність найближчий до моєї проблеми і обнадійливим рішенням. Ваша допомога дуже оцінили!
Я тільки що купив 23 "монітор і HDMI кабель необхідно використовувати для мого ноутбука HP DV6369SE. Однак, при підключенні кабелю HDMI відразу синій екран, дамп фізичної пам'яті, а перезавантажується. (Робіт VGA зв'язку, але я не задоволений своєю діяльності) Я перевірив кілька перехідних налаштування монітора, щоб переконатися, включений своєму, підтвердили новітні версії драйверів, підтвердив, що роботи HDMI кабелю, і працювати з панеллю управління Nvidia, але нічого не permanately вилікувати цього питання. Драйвер Написав вище, colourstorm http://forums.laptopvideo2go.com/top...nvidia-crysis/ звучить як це виправити, але мені потрібна інструкція над моєю головою. Якщо це те, що мені потрібно, може хто-небудь допомогти новачкові з кращого з інструкціями закапування? Пропозиції? ... |