![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Момчета, Im планирате да купувате лаптопа. моя бюджет е много ограничен. Аз бях surfed нетната за лаптоп, че апартамента ми бюджет. Що се отнася до моя бюджет е засегната, аз съм ограничен до тези видео карти .. Intel графика Media Accelerator X3100 (Intel GMA X3100) VS NVIDIA GeForce 7150M ***, Което е по-добра графична карта? ***, Който е по-добър в игрите? (въпреки, че аз знам и двете не са подходящи за игри, но които ще се представят по-добре, отколкото в други) Надявам се, че някой може да споделят своите мисли ... THANKS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих си представите NVidia е много по-добре от две, но все още доста глупости за игри.
| |||
| |||
| Дейвид, Виждам, че сте NVIDIA 7150M като графичната карта ... Аз просто искам да попитам .. Какви игри ще играеш? сте опитвали свири призива на Duty 4? или други подобни игри с вашата система? какво настройките си? ниски? и FPS? Благодаря ... |
|
| |||
| |||
| x3100 ... моя приятел е с 7150 и аз имам моя x3100 графични се оценява на 3,3 изглед assement нещо му се оценява 2,9 .. също така виждам моята приятелка арго дръжка warrock на Мед настройка горе и аз мога ... Той има повече RAM, но след това ме моята графика outperform му, според някои сайтове и форуми на 7150 е над Clocked версия на 6150 и 6150 е гадно и зле в сравнение с x3100. Надявам се моето мнение помогнаха |
|
| |||
| |||
| Добре ми е 7150M оценени на 3,4 така че да не вярвам, че твърде много, доказателството е в показателите. |
|
| |||
| |||
| Ами ... 3D марка на 03 и outf, изпълни gfx карти с мен се около 2000 марки и той се около 1680 Иш LOL, но му е sucky процесора в сравнение с моя, въпреки че той има повече овен. но аз съм върна в моя компютър, тъй като ми лаптоп не може да направи сериозни игри и аз забелязах, X3100 работи по-добре на Vista, тъй като шофьори са по-добре за него. |
|
| |||
| |||
| Настроя по подразбиране да 128MB в BIOS, груби настроен с N-Търси и аз да получите 20-27FPS в полет Сим X, носител на високи @ 1024x768. Всичко, което мога да кажа е, че ще се радва да види X3100 направя. FSX е много графични интензивно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какъв е Вашият бюджет на ОП?
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|