![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Kluci, im plánujete koupi notebooku. můj rozpočet je velmi omezený. I've surfed sítě laptop že apartmány můj rozpočet. Pokud jde o můj rozpočet je znepokojen, jsem omezen na těchto grafických karet .. Intel Graphics Media Accelerator X3100 (Intel GMA X3100) VS NVIDIA GeForce 7150M ***, Který je lepší grafickou kartu? ***, Který je lepší v hraní her? (i když vím, jak se nehodí pro hraní her, ale které povede lépe než ostatní) Doufám, že někdo by mohl sdílet své myšlenky ... PODĚKOVÁNÍ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzal bych si představit, že Nvidia je mnohem lepší ze dvou, ale stále je dost svinstvo pro hry.
| |||
| |||
| David, Vidím, že jste NVIDIA 7150M jako své grafické karty ... Jen jsem se chtěla zeptat .. jaké hry si hrát? Zkoušeli jste hrát Call of Duty 4? nebo jiné podobné hry se váš systém? Co vaše nastavení? nízká? a FPS? Díky ... |
|
| |||
| |||
| x3100 ... můj přítel má 7150 a mám x3100 je moje grafické hodnocené 3,3 v průhled assement jeho věc a je hodnocen 2,9 .. i viz také můj přítel zvládnout převýšení warrock na med stanovení výše a nemůžu ... On má více operační paměti, ale pak mi moje grafika překonat jeho, podle některých stránek a fóra na 7150, je více než stopovaný verze 6150 a 6150 na hovno špatně i ve srovnání s x3100. Doufám, že můj komentář pomohl |
|
| |||
| |||
| No moje 7150M je dimenzováno na 3,4 tak bych věřit, že není příliš mnoho, je důkaz v měřítek. |
|
| |||
| |||
| dobře ... 3d značek na 03 i outf provedena jeho GFX karta se mnou jak se asi 2000 značek a dostat ho asi 1680 ish lol ale jeho procesor je ve srovnání s sucky dolu, i když ten má více ram. ale jsem zpátky na mém PC, protože můj notebook nemůže dělat vážná hra a já také všiml X3100 běží lépe na vista, protože ovladače jsou lépe pro něj. |
|
| |||
| |||
| I nastavit výchozí 128megabajt v bios, hrubý naladěni s N-Ladění a mohou získat i 20-27FPS v Letový Sim X, na středně vysokou @ 1024x768. Všechno co můžeme říct je, že bych rád viděl X3100 udělat. FSX je velmi náročná grafická. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaký je váš rozpočet OP?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|