![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Momački, Im planiram kupiti laptop. moj proračun je prilično ograničen. Sam surfao neto za laptop da suite moj budžet. Što se tiče mog proračuna tiče, ja sam ograničen na ove grafičke kartice .. Intel Graphics Media Accelerator X3100 (Intel GMA X3100) VS NVIDIA GeForce 7150M *** Što je bolje grafičke kartice? *** Što je bolje u igrama? (iako znam kako nisu pogodna za igranje, a koji će obaviti bolje od drugih) Nadam se da je netko mogao podijeliti svoje misli ... HVALA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dajte zamislite Nvidia je puno bolji od dva, ali je i dalje prilično sranje za igre.
| |||
| |||
| David, Vidim da ste kao NVIDIA 7150M grafička kartica ... JA pravedan ištanje to pitati .. Što da li vi igrate igre? Jeste li pokušao igranje Call of Duty 4? ili druge slične igre s vašeg sustava? što svoje postavke? niska? i FPS? HVALA ... |
|
| |||
| |||
| x3100 ... moj prijatelj ima 7150 i imam x3100 moje grafičke ocijenjeno je na 3,3 vidik assement stvar i njegov je ocijenjeno 2,9 .. Također vidim moj prijatelj cant rukovati warrock na med postavljanje iznad i ja mogu ... on je više RAM-a, ali onda me moja grafika nadigrati njegov, po nekim stranicama i forumima u 7150 je više od Clocked verzija 6150 i 6150 sisanje loše dobro u usporedbi s x3100. Nadam se moj komentar pomogao |
|
| |||
| |||
| Pa moj 7150M ocijenjeno je na 3,4 pa ne bih vjerovati da je i previše, dokaz je u repere. |
|
| |||
| |||
| dobro ... 3d na 03 maraka i outf izvršio njegov gfx karticu sa mnom dobiva oko 2000 maraka, i to uzimajući oko 1680 ish lol ali mu je CPU sucky u odnosu na moje, iako je više RAM-a. ali Im 'leđa na moj pc od moj laptop ne može raditi ozbiljne igre, a ja isto tako primjećen X3100 prometuje na vidik bolje od vozača su bolje za njega. |
|
| |||
| |||
| JA postaviti predodređeni na 128mb u BIOS-u, grubo sinkroniziran s N-napjev i ja mogu dobiti 20-27FPS u Flight Sim X, na srednje visoko @ 1024x768. Sve što mogu reći je da bih rado vidjeli X3100 to. FSX grafički je vrlo intenzivan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je proračun OP?
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Kupnja nove grafičke kartice - Nvidia Geforce 9400GT? | marcella | Graphics Cards & Monitors | 1 | 4. lipnja 2009 02:13 |
| Kako bi, dakle, moj Hot Nvidia GeForce 8600GT kartica biti? | PhilipM1 | Graphics Cards & Monitors | 10 | 26. ožujak 2009 06:04 |
| Intel GMA x3100 vs Nvidia 6200 | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitors | 5 | 15 siječanj 2009 15:58 |
| Laptop HP - 7150M Nvidia driveri za Windows Vista | Hybr! D | Multimedija i kodeci | 2 | 27. studeni 2008 19:31 |
| Thread Tools | |
| |