![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Srácok, im tervezi, hogy vásárol egy laptop. Saját költségvetés igen korlátozott. Én már a nettó surfed a laptop, hogy az én suites költségvetést. Amennyire én költségvetést illeti, én csak ezekre a videó kártya .. Intel Graphics Media Accelerator X3100 (Intel GMA X3100) VS NVIDIA GeForce 7150M ***, Amely a jobb grafikus kártya? *** Ami jobb játékokhoz? (bár tudom, mindkét nem alkalmas a játékok, de amelyek jobban teljesítenek, mint a másik) Remélem, hogy valaki is megosztják gondolataikat ... THANKS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én képzelni Nvidia is sokkal jobbak a két-, de még mindig elég szar a játék.
| |||
| |||
| David, Látom, hogy Ön, mint az NVIDIA 7150M grafikus kártya ... Csak azt szeretném kérdezni .. milyen játékokkal játszol? Ön próbálta játszani a Call of Duty 4? vagy más hasonló játékok a rendszer? Mi a beállításokat? alacsony? és FPS? Kösz ... |
|
| |||
| |||
| x3100 ... barátom van a 7150 és én x3100 my grafika névleges 3,3-ban kilátás assement dolog, és a névleges 2,9 .. is látom a barátom vidám kezelni warrock a fenti beállítás között, és én is ... már több RAM majd rám, de a grafikus teljesítményt, az egyes honlapok és fórumok a 7150 olyan, mint CLOCKED változata 6150 és 6150 szívás rosszul is, hogy az x3100. Remélem én komment segített |
|
| |||
| |||
| Nos én is 7150M névleges 3,4 így én nem bízom abban, hogy túl sok bizonyítékot a referenciaértékeket. |
|
| |||
| |||
| Hát ... A 3D-s védjegyek 03 i outf végzett a gfx kártya velem kapok körülbelül 2000 jelölések és őt kapok körülbelül 1680 ish lol de a CPU sucky az enyém még akkor is, ha már több RAM. de itt vagyok én, mert én pc laptop nem lehet komoly játék és én is észrevettem, X3100 jobban fut a Vista, mert a járművezetők jobban is. |
|
| |||
| |||
| Én meg az alap, hogy a BIOS 128MB, durva behangolt N-Tune és én tud 20-27FPS a Flight Sim X, közép magas @ 1024x768. Csak azt lehet mondani, hogy én is szeretnék látni egy X3100 csinálni. FSX grafika nagyon igényes. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a költségvetés OP?
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Vásárlás egy új grafikus kártya - Nvidia Geforce 9400GT? | Marcella | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 4. június 2009 02:13 |
| Hogyan Hot Ha én Nvidia GeForce 8600GT kártya lenni? | PhilipM1 | Grafikus kártyák és monitorok | 10 | 26. március 2009 06:04 |
| Intel GMA x3100 Vs Nvidia 6200 | anthonyla65 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 15. január 2009 15:58 |
| HP Laptop - Nvidia 7150M Drivers for Windows Vista | Hybr! D | Multimédia és kodekek | 2 | 27. november 2008 19:31 |
| Téma eszközök | |
| |