![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Guys, im planuoja pirkti laptopa. Mano biudžetas yra gana ribotas. I've surfed nešiojamas neto kad apartamentai mano biudžetas. Kiek mano biudžetas yra susijęs, aš tik šiuos vaizdo plokštės .. Intel Graphics Media Accelerator X3100 (Intel GMA X3100) VS NVIDIA GeForce 7150M *** Kuris yra geresnis grafikos plokštę? *** Kuri yra geresnė žaidimo? (nors aš žinau, tiek netinka žaidimų, tačiau rezultatai bus geresni nei kitų) Tikiuosi, kad kas nors galėtų pasidalinti savo mintimis ... THANKS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau įsivaizduoti NVIDIA kas geriau iš šių dviejų, bet vis dar gana šūdas, žaidimų.
| |||
| |||
| Dovydo Matau, kad jūs turite NVIDIA 7150M grafikos plokštę, kaip savo ... Aš tik noriu paklausti .. Kokie Žaidimai žaisti? Jūs bandė žaidimo Call of Duty 4? arba kitų panašių žaidimų su savo sistema? Kas savo nustatymus? mažai? ir FPS? Thanks ... |
|
| |||
| |||
| X3100 ... Mano draugas 7.150 ir turiu X3100 mano menas įvertintas 3,3 Vista assement dalykas ir jo reitingas yra 2,9 .. taip pat i cant see my friend rankena warrock dėl MED, kuriame aukščiau, ir aš galiu ... Jis turi daugiau RAM tada mane, bet mano grafika lenkia jo, pasak kai kurių svetainių ir forumų 7.150 yra daugiau nei Clocked versija 6.150 ir 6.150 sucks labai gerai lyginant su X3100. Viltis mano komentarą padėjo |
|
| |||
| |||
| Na mano 7150M įvertintas 3,4 todėl aš tikiu, kad nebūtų per daug, įrodymų yra standartai. |
|
| |||
| |||
| gerai ... apie 3d ženklų 03 I outf atliko savo gfx kortelės su manimi gauti apie 2000 ženklų bei jį gauti apie 1.680 ish lol bet jo CPU sucky palyginti su mano, nors jis turi daugiau atminties. But I'm back on my pc nes mano nešiojamas kompiuteris negali padaryti Serious Gaming, ir aš taip pat pastebėjau X3100 veikia geriau Vista nes vairuotojai yra geresnis už jį. |
|
| |||
| |||
| Galiu nustatyti numatytąjį 128mb į BIOS, rupi sureguliuota su N-Tune ir aš galiu gauti 20-27FPS in Flight Sim X, vidutinės aukštos @ 1024x768. Viskas, ką galiu pasakyti, kad aš norėčiau pamatyti X3100 daryti. FSX yra labai daug grafikos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koks jūsų biudžetas op "?
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Ieškau nauja video korta - NVIDIA GeForce 9400GT? | Marcella | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 4 birželis 2009 02:13 |
| Kaip Hot jei mano nVidia GeForce 8600GT karta? | PhilipM1 | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | Kovas 26, 2009 06:04 |
| Intel GMA X3100 vs Nvidia 6.200 | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 15 sausis 2009 15:58 |
| HP Laptop - 7150M NVIDIA tvarkykles Windows Vista " | Hybr! D | Multimedia & Codecs | 2 | Lapkritis 27, 2008 19:31 |
| Temos įrankiai | |
| |