![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Chłopaki, im planuje kupić laptopa. mój budżet jest dość ograniczony. I've surfed netto za laptopa, że mój budżet apartamenty. Jeśli chodzi o mój budżet, to jestem ograniczony do tych kart wideo .. Intel Graphics Media Accelerator X3100 (Intel GMA X3100) VS NVIDIA GeForce 7150M *** Co jest lepsze karty graficznej? *** Co jest lepsze w grach? (chociaż wiem, nie są dostosowane zarówno do gier, ale które będą skuteczniejsze niż pozostałe) Mam nadzieję, że ktoś może podzielić się swoimi myślami ... THANKS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd sobie wyobrazić Nvidia jest o wiele lepiej z dwóch, ale nadal dość beznadziejne gier.
| |||
| |||
| david, Widzę, że masz NVIDIA 7150M jako karty graficznej ... Chcę tylko zapytać .. jakie gry grasz? Pan próbował gry Call of Duty 4? lub innych podobnych gier z systemem? whats ustawienia? niska? i FPS? DZIĘKI ... |
|
| |||
| |||
| x3100 ... mój przyjaciel ma 7150 i mam x3100 grafika jest moją ocenę 3.3 w Vista assement jest rzeczą i jego ocenę 2,9 .. Widzę także moim przyjacielem cant uchwyt na warrock med. ustawienie powyżej i mogę ... On ma więcej pamięci RAM, a następnie do mnie, ale moja grafika Doskonałość jego zdaniem niektórych witrynach i forach w 7150 to ponad Clocked wersji 6150 i 6150 sucks bardzo dobrze w porównaniu do x3100. Nadzieja pomogła mój komentarz |
|
| |||
| |||
| Cóż my 7150M jest oceniany na 3,4 więc nie wierzyć, że za dużo, to dowód na wzorców. |
|
| |||
| |||
| dobrze ... 03 znaków na 3d i outf wykonywał swoje karty gfx ze mną coraz około 2000 znaków, a jego uzyskanie około 1680 ish lol ale jego CPU jest sucky porównaniu do kopalni, nawet jeśli posiada więcej pamięci RAM. but I'm back on my PC, ponieważ mój laptop nie są poważne i gier Zauważyłem również X3100 Vista działa lepiej, ponieważ na kierowców są lepiej dla niego. |
|
| |||
| |||
| I ustawić domyślny do 128mb w bios, gruba dostrojonych z N-Tune i mogę dostać 20-27FPS w Flight Sim X, na średnio wysokim @ 1024x768. Wszystko co mogę powiedzieć to, że chcielibyśmy zobaczyć X3100 zrobić. FSX graficzny jest bardzo intensywny. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co to jest budżet PO?
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|