![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kluci, im plánujete kúpu notebooku. môj rozpočet je veľmi obmedzený. I've surfed siete laptop že apartmány môj rozpočet. Pokiaľ ide o môj rozpočet je znepokojený, som obmedzený na týchto grafických kariet .. Intel Graphics Media Accelerator X3100 (Intel GMA X3100) VS NVIDIA GeForce 7150 ***, Ktorý je lepší grafickou kartu? ***, Ktorý je lepší v hraní hier? (i keď viem, ako sa nehodí pre hranie hier, ale ktoré povedie lepšie ako ostatné) Dúfam, že niekto by mohol zdieľať svoje myšlienky ... POĎAKOVANIE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzal by som si predstaviť, že Nvidia je oveľa lepší z dvoch, ale stále je dost svinstvo pre hry.
| |||
| |||
| David, Vidím, že ste NVIDIA 7150 ako svoje grafické karty ... Len som sa chcela opýtať .. aké hry si hrát? Skúšali ste hrať Call of Duty 4? alebo iné podobné hry sa váš systém? Čo vaše nastavenia? nízka? a FPS? Vďaka ... |
|
| |||
| |||
| X3100 ... môj priateľ má 7150 a mám X3100 je moje grafické hodnotené 3,3 v priehľad assement jeho vec a je hodnotený 2,9 .. i pozri aj môj priateľ zvládnuť prevýšenia WarRock na med stanovenie výšky a nemůžu ... On má viac operačnej pamäte, ale potom mi moje grafika prekonať jeho, podľa niektorých stránok a fóra na 7150, je viac ako stopovanie verzie 6150 a 6150 na hovno zle aj v porovnaní s X3100. Dúfam, že môj komentár pomohol |
|
| |||
| |||
| No moje 7150 je dimenzované na 3,4 tak by som veriť, že nie je príliš veľa, je dôkaz v měřítek. |
|
| |||
| |||
| dobre ... 3d značiek na 03 i outf vykonaná jeho GFX karta so mnou ako sa asi 2000 značiek a dostať ho asi 1680 ish lol ale jeho procesor je v porovnaní s suck dolu, aj keď ten má viac ram. ale som späť na mojom PC, pretože môj notebook nemôže robiť vážna hra a já tiež všimol X3100 beží lepšie na vista, pretože ovládače sú lepšie pre neho. |
|
| |||
| |||
| I nastaviť predvolené 128megabajt v bios, hrubý naladení s N-Ladenie a môžu získať aj 20-27FPS v Letový Sim X, na stredne vysokú @ 1024x768. Všetko čo môžeme povedať je, že by som rád videl X3100 urobiť. FSX je veľmi náročná grafická. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aký je váš rozpočet OP?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|