![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Момачки, Им планирам купити лаптоп. мој буџет је прилично ограничен. Сам сурфао нето за лаптоп да суите мој буџет. Што се тиче мог буџета тиче, ја сам ограничен на ове графичке картице .. Интел Грапхицс Медиа Аццелератор Кс3100 (Интел ГМА Кс3100) ВС НВИДИА ГеФорце 7150М *** Шта је боље графичке картице? *** Шта је боље у играма? (иако знам како нису погодна за играње, а који ће чинити боље од других) Надам се да је неко могао поделити своје мисли ... ХВАЛА |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дајте замислите НВИДИА је пуно бољи од два, али је и даље прилично срање за игре.
| |||
| |||
| Давид, Видим да сте као НВИДИА 7150М графичка картица ... ЈА праведан оскудица за питати .. Шта да ли ви играте игре? Јесте ли покушао играње Цалл оф Дуты 4? или друге сличне игре са вашег система? што своје поставке? ниска? и ФПС? ХВАЛА ... |
|
| |||
| |||
| Кс3100 ... мој пријатељ има 7150 и имам Кс3100 моје графичке оцијењено је на 3,3 видик ассемент ствар и његов је оцијењено 2,9 .. Такође видим мој пријатељ цант руковати уарроцк на мед постављање изнад и ја могу ... он је више РАМ-а, али онда ме моја графика надиграти његов, по неким сајтовима и форумима у 7150 је више од Цлоцкед верзија 6150 и 6150 сисање лоше добро у поређењу са Кс3100. Надам се мој коментар помогао |
|
| |||
| |||
| Па мој 7150М оцијењено је на 3,4 па не бих веровати да је и превише, доказ је у репер. |
|
| |||
| |||
| добро ... 3д на 03 марака и оутф извршио његов гфкс картицу са мном добија око 2.000 марака, и то узимајући око 1680 исх лол али му је ЦПУ суцкы у односу на моје, иако је више РАМ-а. ипак Им 'леђа на мој пц од мој лаптоп не може радити озбиљне игре, а ја исто тако запажен Кс3100 прометују на видик боље од возача су боље за њега. |
|
| |||
| |||
| ЈА оснивати предодређени на 128МБ у БИОС-у, грубо синхронизован са Н-напев и ја могу добити 20-27ФПС у Флигхт Сим Кс, на средње високо @ 1024кс768. Све што могу рећи је да бих радо видели Кс3100 то. ФСКС графички је врло интензиван. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта је буџет ОП?
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Куповина нове графичке картице - НВИДИА ГеФорце 9400ГТ? | марцел | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 4. јуна 2009 02:13 |
| Како би, дакле, мој Хот НВИДИА ГеФорце 8600ГТ картица бити? | ПхилипМ1 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 26 март 2009 06:04 |
| Интел ГМА Кс3100 вс НВИДИА 6200 | антхоныла65 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 15 јануар 2009 15:58 |
| Лаптоп ХП - 7150М НВИДИА дривер за Уиндоус Виста | Хыбр! Д | Мултимедија и кодеци | 2 | 27 новембар 2008 19:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |