![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Çocuklar, bir dizüstü bilgisayar satın almak planlama Sohbet. benim bütçe oldukça sınırlıdır. Ben dizüstü bilgisayar için net bir süit benim bütçe Internette Surf ettik. Bildiğim kadarıyla benim bütçe konusunda ise, bu ekran kartları .. sınırlı yaşıyorum Intel Graphics Media Accelerator X3100 (Intel GMA X3100) VS NVIDIA GeForce 7150M *** Olan iyi grafik kart? *** Hangi oyun daha iyi mi? (her ne kadar ben de oyun için uygun değildir, fakat bu daha iyi performans sergileyeceği) Birisi kendi düşünceleri paylaşmak olabilmişimdir ... TEŞEKKÜRLER |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Nvidia tahmin ediyorum çok daha iyi iki, ama oyunlar için yine de çok berbat.
| |||
| |||
| , serhat Ben o sizin grafik kartı NVIDIA 7150M olarak görmek ... Ben sadece .. sormak istiyorum oyun oynayacak ne? size of Duty 4 Arama çalarken denedi? veya sistem ile benzeri oyunlar? Whats Ayarlarınızı? az? ve FPS? TEŞEKKÜRLER ... |
|
| |||
| |||
| x3100 ... arkadaşım x3100 benim uzak manzara assement şey ve 3,3 puan bir grafik var .. 2,9 puan onun bir 7150 ve i var Ayrıca benim arkadaşım cant ve yukarıda med ayarna warrock ele görebilirsiniz ... O beni daha fazla RAM vardır benim grafikler performans, bazı siteler ve forumlar ve 7150 için 6150 ve Clocked versiyonu ve bitti göre 6150 çok iyi x3100 göre kötü. Umarım benim yorum yardım |
|
| |||
| |||
| Peki benim 7150M 3,4 çok bu çok fazla, ispat kriterleri olduğunu güven kalmaz notlandırılan olduğunu. |
|
| |||
| |||
| iyi ... 03 Yanımda 2000 işaretleri hakkında almak onun Gfx kartı gerçekleştirilen outf 3d işaretleri ve onu 1680 imsi lol hakkında elde ancak CPU sucky benim için olsa da daha fazla RAM vardır karşılaştırılır. fakat benim laptop da X3100 fark ciddi bir oyun ve ben yapamam ben on my PC yaşıyorum çünkü sürücüler için daha uzak manzara daha iyi çalışır. |
|
| |||
| |||
| Ben 128MB için BIOS'unda, Flight Sim X, orta 1024x768 @ yüksek 20-27FPS alabilirsiniz N ile ayarlanan iri Dinle ve varsayılan olarak ayarlayın. All I can say that I bir X3100 görmek için ne verebiliriz bu. FSX çok yoğun grafik olduğunu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne bütçeniz OP nedir?
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|