![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Хлопці, їм планує купити ноутбук. моєї бюджету досить обмежені. Я переміщався по мережі для ноутбука, що мої номери економ. Як ж до мого бюджету, я обмежений ці відеокарти ..
Intel Graphics Media Accelerator X3100 (Intel GMA X3100) В.С. NVIDIA GeForce 7150M *** Яка є кращою графічною картою? *** Що краще в іграх? (хоча я знаю, обидва вони не підходять для ігор, але який буде працювати краще, ніж інші) Я сподіваюся, хтось може поділитися своїми думками ... СПАСИБО |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Я думаю, Nvidia багато кращого з двох, але все ж лайно для ігор.
|
|||
|
|||
|
Офель
Я бачу, що у вас є NVIDIA 7150M як графічною картою ... Я просто хочу запитати .. В які ігри ви граєте? Ви пробували в програмі Call Of Duty 4? або інших подібних ігор з вашою системою? Whats налаштування? низькими? і частотою кадрів? Спасибо ... |
|
|
|||
|
|||
|
X3100 ... мого друга 7150 і я X3100 мої графічні оцінюється в 3,3 Vista річ assement і його оцінюється 2,9 .. Також я бачу мого друга нахиляє WarRock ручкою на мед налаштування вище, і я можу ... він має більше пам'яті, але потім мене моя графіка випереджати його, на думку деяких сайтах і форумах 7150 є більш тактова частота версії 6150 і 6150 смокче погано і в порівнянні з X3100. Надії мої коментарі допомогли
|
|
|
|||
|
|||
|
Ну мій 7150M оцінюється на рівні 3,4, тому я не став би довіряти цьому дуже багато доказів у тестах.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ну ... на 3D Marks 03 OUTF я виконував свої GFX карта з мене отримувати близько 2000 знаків і про його отримання ISH 1680 LOL але його процесор Sucky в порівнянні з моєю, хоча у нього більше пам'яті. але я повернувся на моєму ПК з моїм ноутбуком, не можуть робити серйозні ігри і я також помітив, X3100 працює краще Vista з драйверами краще для неї.
|
|
|
|||
|
|||
|
Встановити за замовчуванням до 128 Мб в BIOS, груба налаштована з N-Tune, і я можу отримати 20-27FPS в Flight Sim X, на середньо високий @ 1024x768. Все, що я можу сказати, що я люблю, щоб побачити, що робити X3100. FSX дуже графічними.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Яка ваша бюджет OP?
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|