по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Лаптопи, Mobiles & текст

Register

Лаптоп не се зарежда.

Reply

Нишка Инструменти
Old 4 август 2008, 13:52
Номер на групата

Аз имам Dell Inspiron 1150, който не се зарежда. Светодиода за зарядно устройство за осветяване и когато е включен в лаптопа всички 3 мощност светлините флаш веднъж. Обвинението светлина индикатор мига след това веднъж на всеки 30 секунди. В този момент батерията е напълно разредена и единицата няма да обувка дори с мрежата единица включен инча мисля, зарядното устройство може да работи и проблемът може да бъде на дънната платка като батерията е заредена в дънната платка. (Не съм сигурен за този). Аз нямам достъп до друга батерия за да проверите дали това е проблем и нова е твърде скъп за да купуват, за да разберете. Има ли някой е запознат с този проблем?

Моята система: Mcbee C2D

Процесор (и):
Intel Core2Duo E6600
Дънната платка:
Asus P5W-DH Deluxe
RAM памет:
Корсар 2 х 1GB
Графична карта (и):
XFX 7600GT XXX
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
Samsung320Gb,
Оптично устройство (а):
LG DVD RW
Дело / PSU:
600W
Охлаждане:
АС Фризер 7 Pro
Мрежа / Интернет:
Начало жични и безжични мрежи. Б
Монитор (и):
2x LG 19 "DVI LCD.
Операционна система (и):
Windows XP Home SP3
Old 4 август 2008, 14:57
Модератор Група

Какво осветление флаш за лаптоп? Ако червената прави Бих предполагат получаване на нова батерия
Имах подобен проблем и трябваше да замени мина

Моята система: Някои други любовник!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (акционерно волта)
Дънната платка:
BIOSTAR TPower I45
RAM памет:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Графична карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Hard Drive (и):
2
Оптично устройство (а):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Дело / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охлаждане:
Биг тайфун VX
Мрежа / Интернет:
Chorus / НПК 20MB
Монитор (и):
Acer X223W 22 "широкоекранен 1680 × 105
Операционна система (и):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 4 август 2008, 15:33
Номер на групата

Таксуването светлина светва зелено на всеки 8 секунди. Никакви други светлини флаш с изключение на правомощието светлина, която мига веднъж за включване на зарядното устройство.
Old 13 август 2008, 16:46
Модератор Група

Ако сте ли multimeter бихте могли да си го на терминали в батерията отделение и гледате какво се случи, когато включите в мрежата. Ако има напрежение до момента, тогава знаете батерията е със стафиди и mobo вероятно добре.

Може би трябва да бъде малко творческо с това, защото mobo може единствено такса с батерия, така може да се наложи да направите някои малки летят води до тест с батерия инча Вие също така ще трябва да тества различни терминали.

Или, можете да отидете на иБей и да говоря с една батерия продавача. Ако искаш да говориш с някого, добре, той може да се желае, за да ви купя батерия и да видим дали тя работи, и ако това не стане, купи го върна отново за вероятно £ 10 по-малко. Или може би могъл да го продаде отново.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 14 август 2008, 05:43
Номер на групата

Някои батерии отида напълно мъртъв, ако те са на такса непрекъснато.

Други батерии (Acer в моя опит) отидете напълно мъртъв, ако таксата падне прекалено ниско ниво, например, чрез напускане на лаптопа неизползвани за известно време.

Old 14 август 2008, 09:46
Номер на групата

Има ли в лаптопа включите използвайки властта доведе включен в гръб (т.е. не използвате батерията такси)? тъй като това ще означава, че ако властта доведе се оказа правилното количество енергия към компютъра.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 14 август 2008, 10:34
Номер на групата

Лаптопа няма да се включа, която ме прави mobo мисля, че го няма. Имам били ръководени да се смята, че тези лаптопи такса чрез mobo.
Old 14 август 2008, 10:43
Номер на групата

Ами тогава, е било на дънната платка или таксуване доведе Бих казал, имаш (или познавате някой, който има) от дойде компютър (или поне използването на една и съща мощност, доведе до проверката, която го е?
Old 14 август 2008, 14:21
Модератор Група

Силата пакет би било много лесно да пробвате с multimeter, или дори с електрическите крушки.

Но ако нещо се светлините на лаптопа, той е може би доставя мощност.

Някои лаптопи няма да работи без батерия инсталирана, но обикновено не се интересува дали е некадърен, или не.

Сега, че има нещо повече неизлечимо лошо с него.

Old 14 август 2008, 16:33
Номер на групата

Имам тествани двигателя и се работи така, че проблемът може да бъде на дънната платка. Аз забележка ако натиснете основата на лаптопа в конкретна точка, че властта светлини на небето. Аз съм сега отваряне на случая.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc