![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз имам Dell Inspiron 1150, който не се зарежда. Светодиода за зарядно устройство за осветяване и когато е включен в лаптопа всички 3 мощност светлините флаш веднъж. Обвинението светлина индикатор мига след това веднъж на всеки 30 секунди. В този момент батерията е напълно разредена и единицата няма да обувка дори с мрежата единица включен инча мисля, зарядното устройство може да работи и проблемът може да бъде на дънната платка като батерията е заредена в дънната платка. (Не съм сигурен за този). Аз нямам достъп до друга батерия за да проверите дали това е проблем и нова е твърде скъп за да купуват, за да разберете. Има ли някой е запознат с този проблем?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво осветление флаш за лаптоп? Ако червената прави Бих предполагат получаване на нова батерия Имах подобен проблем и трябваше да замени мина
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Таксуването светлина светва зелено на всеки 8 секунди. Никакви други светлини флаш с изключение на правомощието светлина, която мига веднъж за включване на зарядното устройство. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте ли multimeter бихте могли да си го на терминали в батерията отделение и гледате какво се случи, когато включите в мрежата. Ако има напрежение до момента, тогава знаете батерията е със стафиди и mobo вероятно добре. Може би трябва да бъде малко творческо с това, защото mobo може единствено такса с батерия, така може да се наложи да направите някои малки летят води до тест с батерия инча Вие също така ще трябва да тества различни терминали. Или, можете да отидете на иБей и да говоря с една батерия продавача. Ако искаш да говориш с някого, добре, той може да се желае, за да ви купя батерия и да видим дали тя работи, и ако това не стане, купи го върна отново за вероятно £ 10 по-малко. Или може би могъл да го продаде отново.
|
| |||
| |||
| Някои батерии отида напълно мъртъв, ако те са на такса непрекъснато. Други батерии (Acer в моя опит) отидете напълно мъртъв, ако таксата падне прекалено ниско ниво, например, чрез напускане на лаптопа неизползвани за известно време.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли в лаптопа включите използвайки властта доведе включен в гръб (т.е. не използвате батерията такси)? тъй като това ще означава, че ако властта доведе се оказа правилното количество енергия към компютъра.
| |||
| |||
| Лаптопа няма да се включа, която ме прави mobo мисля, че го няма. Имам били ръководени да се смята, че тези лаптопи такса чрез mobo. |
|
| |||
| |||
| Ами тогава, е било на дънната платка или таксуване доведе Бих казал, имаш (или познавате някой, който има) от дойде компютър (или поне използването на една и съща мощност, доведе до проверката, която го е? |
|
| |||
| |||
| Силата пакет би било много лесно да пробвате с multimeter, или дори с електрическите крушки. Но ако нещо се светлините на лаптопа, той е може би доставя мощност. Някои лаптопи няма да работи без батерия инсталирана, но обикновено не се интересува дали е некадърен, или не. Сега, че има нещо повече неизлечимо лошо с него.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Имам тествани двигателя и се работи така, че проблемът може да бъде на дънната платка. Аз забележка ако натиснете основата на лаптопа в конкретна точка, че властта светлини на небето. Аз съм сега отваряне на случая. |