![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám Dell Inspiron 1150, který není nabíjení. LED na nabíječce je osvětlení a při zapojené do notebooku všechny 3 síly světla blesku jednou. Nabíjení indikátor pak světlo bliká jednou za 30 sekund. V tomto okamžiku je baterie vybitá úplně a jednotka nebude boot dokonce s síťovou jednotku zazátkovaný palců Myslím nabíječky může být pracovní a problém by mohl být na desce jako je baterie nabitá na desce. (Není jistý že). Nemám přístup k jinému baterie zkontrolujte, zda je to problém, a nový je příliš drahý koupit zjistit. Je někdo obeznámen s tímto problémem?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co světla blesku na notebooku? Pokud je červené se budu navrhovat získali nové baterie Měl jsem podobný problém a musela nahradit důl
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Nabíjecí světlo bliká zelená každých 8 sekund. Žádná jiná světla blesku mimo pravomoc světlo, které bliká jednou pro zapnutí nabíječe. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste se dostali multimetru můžete nalepit ji na terminálech na baterie, a sledujte, co se stalo, když zástrčku do sítě. Pokud je napětí přítomné, pak víte, že je baterie Duff a mobo asi dobře. Možná budete muset být trochu kreativní s touto protože mobo mohou účtovat s baterií, takže budete muset učinit několik málo letu vede k testu je s baterií palců Budete mít také k testování různých terminálech. Nebo můžete jít na eBay a mluvit baterie prodávajícího. Pokud budete mluvit s někým pěkně mu může být ochoten nechat si kupujete baterii a uvidíme, jestli to funguje, a pokud není, koupit zpět za asi 10 liber méně. Nebo můžete jen prodat jej znovu.
|
| |||
| |||
| Některé baterie jít úplně mrtvá, jsou-li na starosti nepřetržitě. Ostatní baterie (Acer v mé zkušenosti) jít úplně mrtvý, pokud poplatek úroveň klesne příliš nízko, např. prostřednictvím opouštějícímu nepoužitý notebook na chvíli.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má laptop zapnout pomocí síly vedou zapojen do zad (tj. nepoužívají nabití baterie)? protože to by pak znamenalo, víme-li sílu vést se jeví správné množství energie do počítače.
| |||
| |||
| Notebooku nebude zase na které mě myslíš, že mobo je pryč. Byl jsem vedl k domněnce, že tyto notebooky účtovat prostřednictvím mobo. |
|
| |||
| |||
| Tak, je to buď na základní desce nebo nabíjecí vést řekl bych, máte (nebo víte někdo, kdo má) se stalo počítače (nebo atleast použijte stejný výkon vést ke kontrole, která to je? |
|
| |||
| |||
| Napájecí pack by opravdu snadné test s multimetru, nebo dokonce s žárovku. Ale když něco svítí na notebooku, je pravděpodobně dodává sílu. Některé notebooky nebude fungovat bez baterie nainstalované, ale obvykle nemají péči, pokud je to zmetek, nebo ne. Já teď myslím, že je něco špatně s terminálně to.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mám testována hnací jednotky a je pracovní, takže problém může být na desce. I když jsem upozornění tiskové základny notebooku na konkrétní místo, které by moc světla blikat. Já jsem teď otevření případu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HP G60 235X - připojit, bez poplatků | Shahid | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 12 června 2009 21:36 |
| Orange - již nabíjení prémii na linku technické podpory | buzzby1080 | Vypnout Téma diskuze | 10 | 27. března 2009 08:00 |
| Nabíjení otázku | VNani | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 5. prosince 2008 16:05 |
| Laptop baterie ..... ne nabíjení | dfr200764 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 18. Září 2008 10:44 |
| Ne nabíjení na dovolenou | PyroTails | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 2. srpna 2007 02:09 |
| Thread Nástroje | |
| |