μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Laptops, Κινητά & PDA

Register

Laptop δεν χρέωσης.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4η Αυγ 2008, 13:52
Ομάδα Δωρητών

Default Laptop δεν χρέωσης.

Έχω ένα Dell Inspiron 1150 που δεν είναι της φόρτισης. Το LED σχετικά με το φορτιστή είναι φωτισμού και όταν συνδεθεί σε φορητό την εξουσία και τα 3 φώτα αναβοσβήνουν μία φορά. Το τέλος ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει στη συνέχεια μία φορά κάθε 30 δευτερόλεπτα. Στο σημείο αυτό η μπαταρία έχει αποφορτιστεί πλήρως και η μονάδα δεν θα εκκίνησης ακόμη και με το δίκτυο μονάδα βουλώνονται in. νομίζω το φορτιστή μπορεί να εργάζεται και το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι η μητρική πλακέτα ως η μπαταρία είναι φορτισμένη με τη μητρική πλακέτα. (Δεν είστε βέβαιοι σχετικά με η). Δεν έχω πρόσβαση σε μια άλλη μπαταρία για να ελέγξετε αν είναι το πρόβλημα και ένα νέο είναι πολύ ακριβός για την αγορά για να μάθετε. Είναι κανείς εξοικειωμένος με αυτό το πρόβλημα;

Το σύστημά μου: Mcbee C2D

Processor (s):
Intel Core2Duo E6600
Motherboard:
Asus P5W-DH Deluxe
Μνήμες:
Corsair 2 x 1Gb
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 7600GT XXX
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
Samsung320Gb,
Optical Drive (s):
LG DVD RW
Υπόθεση / PSU:
600W
Ψύξη:
AC FREEZER 7 Pro
Network / Internet:
Αρχική δικτύου ενσύρματες και ασύρματες. B
Monitor (ες):
2x LG 19 "LCD DVI.
Operating System (s):
Windows XP Home SP3
Old 4η Αυγ 2008, 14:57
Συντονιστής Ομάδας

Τι φώτα αναβοσβήνουν για το φορητό υπολογιστή; Εάν η κόκκινη κάνει να θέλω να προτείνω μια νέα μπαταρία
Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και έπρεπε να αντικαταστήσει τις νάρκες

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 4η Αυγ 2008, 15:33
Ομάδα Δωρητών

Η χρέωση πράσινο φως αναβοσβήνει κάθε 8 δευτερόλεπτα. Δεν υπάρχει άλλη φώτα αναβοσβήνουν εκτός από την εξουσία το φως που αναβοσβήνει μία φορά για την ενεργοποίηση του φορτιστή.
Old 13 Αυγ 2008, 16:46
Συντονιστής Ομάδας

Εάν έχετε ένα πολύμετρο θα μπορούσες να κολλήσει στα τερματικά στη θήκη των μπαταριών, και δείτε τι συμβαίνει όταν συνδέσετε στο δίκτυο. Αν υπάρχει τάση, τότε γνωρίζετε η μπαταρία duff και το mobo μάλλον καλή.

Ίσως πρέπει να είναι λίγο δημιουργικοί με αυτό, γιατί η mobo μπορεί να χρεώσει με την μπαταρία του, οπότε ενδέχεται να πρέπει να κάνετε κάποια μικρή μύγα οδηγεί σε δοκιμή με την μπαταρία in. Θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε τα διάφορα τερματικά.

Ή, μπορείτε να μεταβείτε σε eBay και να μιλήσετε με μια μπαταρία πωλητή. Αν μιλήσω με κάποιον, μπορεί άνετα να είναι πρόθυμοι να σας αγοράσει μια μπαταρία και δείτε αν αυτό δουλεύει, και αν δεν το κάνει, το αγοράσουν και πάλι για £ 10 ίσως και λιγότερο. Εναλλακτικά, μπορείτε να πωλεί μόνο τον ξανά.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 14 Αυγούστου 2008, 05:43
Ομάδα Δωρητών

Ορισμένες ηλεκτρικές στήλες πάει εντελώς νεκρός και αν είναι με χρέωση συνεχώς.

Άλλες μπαταρίες (Acer από την εμπειρία μου) πάει εντελώς νεκρός αν η επιβάρυνση μειώνεται πολύ χαμηλό επίπεδο, π.χ., μέσω του φορητού υπολογιστή αφήνοντας αχρησιμοποίητα για λίγο.

Old 14 Αυγούστου 2008, 09:46
Ομάδα Δωρητών

Μήπως το laptop ενεργοποιήσετε χρησιμοποιώντας τη δύναμη να οδηγήσει συνδεθεί στο πίσω (δηλαδή που δεν χρησιμοποιούν τη μπαταρία χρέωση); καθώς αυτό θα σήμαινε τότε γνωρίζουμε αν η εξουσία οδηγούν αποδεικνύει τη σωστή ποσότητα ισχύος στον υπολογιστή.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 14 Αυγούστου 2008, 10:34
Ομάδα Δωρητών

Τα laptop δεν θα ανάψει το οποίο με κάνει να πιστεύω ότι η mobo έχει φύγει. Θα έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι οι εν λόγω φορητοί υπολογιστές επιβάρυνσης μέσω της mobo.
Old 14 Αυγούστου 2008, 10:43
Ομάδα Δωρητών

Ε λοιπόν, είναι είτε τη μητρική πλακέτα ή την επιβολή τελών οδηγεί, θα έλεγα, έχουν βρήκες (ή γνωρίζει κάποιον που έχει) τέθηκε ο υπολογιστής (ή atleast χρησιμοποιούν την ίδια δύναμη να οδηγήσει σε έλεγχο που είναι;
Old 14 Αυγούστου 2008, 14:21
Συντονιστής Ομάδας

Το Power Pack θα είναι πραγματικά εύκολο να δοκιμάσει με ένα πολύμετρο, ή ακόμα και με έναν λαμπτήρα.

Αλλά αν κάτι ανάβει για το φορητό υπολογιστή, είναι πιθανόν προμήθειας.

Μερικοί φορητοί δεν θα λειτουργήσει χωρίς να εγκατασταθεί μια μπαταρία, αλλά συνήθως δεν ενδιαφέρεται αν είναι ή δεν είναι άχρηστος.

Τώρα πιστεύει ότι υπάρχει κάτι λάθος τελικά περισσότερο με αυτήν.

Old 14 Αυγούστου 2008, 16:33
Ομάδα Δωρητών

Έχω ελεγχθεί η δύναμη ανά μονάδα εργασίας, και είναι τόσο το πρόβλημα μπορεί να είναι η μητρική πλακέτα. Παρατηρώ αν Τύπου της βάσης του φορητού υπολογιστή σε ένα συγκεκριμένο σημείο ότι η εξουσία φώτα αναβοσβήνουν. Είμαι τώρα το άνοιγμα της υπόθεσης.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.