![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω ένα Dell Inspiron 1150 που δεν είναι της φόρτισης. Το LED σχετικά με το φορτιστή είναι φωτισμού και όταν συνδεθεί σε φορητό την εξουσία και τα 3 φώτα αναβοσβήνουν μία φορά. Το τέλος ενδεικτική λυχνία αναβοσβήνει στη συνέχεια μία φορά κάθε 30 δευτερόλεπτα. Στο σημείο αυτό η μπαταρία έχει αποφορτιστεί πλήρως και η μονάδα δεν θα εκκίνησης ακόμη και με το δίκτυο μονάδα βουλώνονται in. νομίζω το φορτιστή μπορεί να εργάζεται και το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι η μητρική πλακέτα ως η μπαταρία είναι φορτισμένη με τη μητρική πλακέτα. (Δεν είστε βέβαιοι σχετικά με η). Δεν έχω πρόσβαση σε μια άλλη μπαταρία για να ελέγξετε αν είναι το πρόβλημα και ένα νέο είναι πολύ ακριβός για την αγορά για να μάθετε. Είναι κανείς εξοικειωμένος με αυτό το πρόβλημα;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι φώτα αναβοσβήνουν για το φορητό υπολογιστή; Εάν η κόκκινη κάνει να θέλω να προτείνω μια νέα μπαταρία Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα και έπρεπε να αντικαταστήσει τις νάρκες
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Η χρέωση πράσινο φως αναβοσβήνει κάθε 8 δευτερόλεπτα. Δεν υπάρχει άλλη φώτα αναβοσβήνουν εκτός από την εξουσία το φως που αναβοσβήνει μία φορά για την ενεργοποίηση του φορτιστή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν έχετε ένα πολύμετρο θα μπορούσες να κολλήσει στα τερματικά στη θήκη των μπαταριών, και δείτε τι συμβαίνει όταν συνδέσετε στο δίκτυο. Αν υπάρχει τάση, τότε γνωρίζετε η μπαταρία duff και το mobo μάλλον καλή. Ίσως πρέπει να είναι λίγο δημιουργικοί με αυτό, γιατί η mobo μπορεί να χρεώσει με την μπαταρία του, οπότε ενδέχεται να πρέπει να κάνετε κάποια μικρή μύγα οδηγεί σε δοκιμή με την μπαταρία in. Θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε τα διάφορα τερματικά. Ή, μπορείτε να μεταβείτε σε eBay και να μιλήσετε με μια μπαταρία πωλητή. Αν μιλήσω με κάποιον, μπορεί άνετα να είναι πρόθυμοι να σας αγοράσει μια μπαταρία και δείτε αν αυτό δουλεύει, και αν δεν το κάνει, το αγοράσουν και πάλι για £ 10 ίσως και λιγότερο. Εναλλακτικά, μπορείτε να πωλεί μόνο τον ξανά.
|
| |||
| |||
| Ορισμένες ηλεκτρικές στήλες πάει εντελώς νεκρός και αν είναι με χρέωση συνεχώς. Άλλες μπαταρίες (Acer από την εμπειρία μου) πάει εντελώς νεκρός αν η επιβάρυνση μειώνεται πολύ χαμηλό επίπεδο, π.χ., μέσω του φορητού υπολογιστή αφήνοντας αχρησιμοποίητα για λίγο.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως το laptop ενεργοποιήσετε χρησιμοποιώντας τη δύναμη να οδηγήσει συνδεθεί στο πίσω (δηλαδή που δεν χρησιμοποιούν τη μπαταρία χρέωση); καθώς αυτό θα σήμαινε τότε γνωρίζουμε αν η εξουσία οδηγούν αποδεικνύει τη σωστή ποσότητα ισχύος στον υπολογιστή.
| |||
| |||
| Τα laptop δεν θα ανάψει το οποίο με κάνει να πιστεύω ότι η mobo έχει φύγει. Θα έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι οι εν λόγω φορητοί υπολογιστές επιβάρυνσης μέσω της mobo. |
|
| |||
| |||
| Ε λοιπόν, είναι είτε τη μητρική πλακέτα ή την επιβολή τελών οδηγεί, θα έλεγα, έχουν βρήκες (ή γνωρίζει κάποιον που έχει) τέθηκε ο υπολογιστής (ή atleast χρησιμοποιούν την ίδια δύναμη να οδηγήσει σε έλεγχο που είναι; |
|
| |||
| |||
| Το Power Pack θα είναι πραγματικά εύκολο να δοκιμάσει με ένα πολύμετρο, ή ακόμα και με έναν λαμπτήρα. Αλλά αν κάτι ανάβει για το φορητό υπολογιστή, είναι πιθανόν προμήθειας. Μερικοί φορητοί δεν θα λειτουργήσει χωρίς να εγκατασταθεί μια μπαταρία, αλλά συνήθως δεν ενδιαφέρεται αν είναι ή δεν είναι άχρηστος. Τώρα πιστεύει ότι υπάρχει κάτι λάθος τελικά περισσότερο με αυτήν.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Έχω ελεγχθεί η δύναμη ανά μονάδα εργασίας, και είναι τόσο το πρόβλημα μπορεί να είναι η μητρική πλακέτα. Παρατηρώ αν Τύπου της βάσης του φορητού υπολογιστή σε ένα συγκεκριμένο σημείο ότι η εξουσία φώτα αναβοσβήνουν. Είμαι τώρα το άνοιγμα της υπόθεσης. |