![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam Dell Inspiron 1150 koji se ne puni. The LED na punjač i kad je priključen rasvjete u sva 3 laptopa moć svjetla flash jednom. Naboj indikator treperi svjetlost zatim jednom svakih 30 sekundi. U ovom trenutku je baterija potpuno prazna i uređaj će ne čizma ravan sa mains jedinica u. Mislim da je priključen punjač svibanj biti rad i problem mogao biti matična ploča, kao baterija se naplaćuje kroz matičnu ploču. (Niste sigurni o da). JA dont 'imati pristup to drugi akumulator da provjerite ako je to problem i novi je previše pricey kupiti saznati. Da li je itko upoznat s ovim problemom?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koji bljesak svjetla na laptop? Ako je jedan crveni ne bih predložiti uzimajući novu bateriju Imala sam sličan problem i morali zamijeniti mina
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Punjenja trepće zeleno svjetlo svakih 8 sekundi. Niti jedan drugi bljesak svjetla osim za moć svjetlosti koja treperi na jednom okreće na punjač. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste je dobio multimetar mogli staviti na baterije terminala u kupe i gledaju što se dogoditi kada se priključiti struju. Ako postoji napon prisutan, tada ćete znati je baterija varanje i mobo vjerojatno dobro. Možda ćete morati biti malo kreativni s ovim jer je mobo svibanj zadužena samo s baterijom u, tako da svibanj morati donijeti neke malo letjeti vodi na testa je s baterijom u. Također ćete morati testirati različite terminala. Ili, možete otići na eBay i razgovarajte sa svojim baterije prodavaču. Ako naprodikovati netko lijepo on svibanj biti spremni na to da li kupiti bateriju i vidjeti ako to radi, a ako ne, kupi ga ponovo za 10 £ možda manje. Ili te mogao pravedan prodavati ga na opet.
|
| |||
| |||
| Neki idu baterije potpuno mrtva, ako su na naplatu kontinuirano. Ostale baterije (Acer u mom iskustvu) ići potpuno mrtva ako je zadužen razini kapi preniska, npr. kroz napusstanje laptopa neupotrebljavan neko vrijeme.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li laptop uključite koristeći moć vode priključen u leđa (tj. ne koristi baterije)? jer to bi onda značilo ako znamo moć olovo dokazuje pravilan iznos snage na računalo.
| |||
| |||
| Prijenosni neće uključivanje što mi mislimo da je otišao na mobo. Poznato mi je vjerovati da su doveli do ovih prijenosnika naboja kroz mobo. |
|
| |||
| |||
| Pa dobro, to je bilo na matičnoj ploči ili punjenja vode rekao bih, da li ste dobili (ili znate nekoga tko ima) dođe na računalu (ili atleast koristite istu moć olovo to ček što je to? |
|
| |||
| |||
| Moć čopora bi bilo stvarno lako test sa multimetar, ili čak s žarulja. Ali ako nešto svjetla na laptop, onda je vjerojatno dobavu energije. Neki prijenosnicima neće raditi bez baterije instalira, ali ne normalno skrbi ako je neuspjeh ili ne. I sad mislite da ima nešto više terminally pogrešno s njom.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ja sam ispitao snagu jedinica i to radi tako da je problem svibanj biti matična ploča. I ako mi obavijest pritisnite bazu od laptopa na određenu točku koja snagom svjetla treptati. Ja sam sada otvara slučaj. |