![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy Dell Inspiron 1150, hogy nincs töltés. A LED a töltőt a világítást, és ha le kell zárni a laptop mind a 3 erő fények flash egyszer. A díj jelzőfény villog, majd egyszer minden 30 másodpercre. Ekkor az akkumulátor teljesen lemerült, és az egység nem indítható akár a hálózati egység csatlakoztatható be azt hiszem, a töltő is dolgozik, és a probléma lehet az alaplap, mint az akkumulátor töltve az alaplap. (Nem biztos e). Nem férnek hozzá egy másik elem, hogy ellenőrizze, ha a problémát, és egy új túl drága vásárolhat meg. Aki ismeri ezt a problémát?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi fény villog a laptop? Ha a piros nem azt javasoljuk, kapok egy új akkumulátort Volt egy hasonló probléma, és hogy az enyém
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| A töltési villog minden zöld 8 másodperc. Nincs más fények flash, kivéve a fény erejét, amely villog, ha a bekapcsolás a töltőt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha van egy multiméter te is kibír a terminálok az elemtartó, és megnézni, mi történne, ha az a hálózati csatlakozót. Ha nincs feszültség, akkor tudod, az akkumulátor és a mobo Duff valószínűleg jó. Lehet, hogy egy kicsit kreatív, mert ennek a mobo díjat csak az akkumulátort, így előfordulhat, hogy egy kis repülési tesztet vezet be az akkumulátor be Te is meg kell vizsgálni a különböző terminálok. Vagy, ha nem megy az eBay és beszélni akkumulátor eladó. Ha valaki jól beszéljen ő is hajlandó vele vásárolni akkumulátort és nézd meg, hogy működik, és ha nem, vedd meg újra a 10 £ talán kevésbé. Vagy lehet csak értékesíteni lehetne újra.
|
| |||
| |||
| Egyes elemek teljesen halott, ha a díj is. Más elemek (Acer Tapasztalatom) teljesen elpusztult, ha a töltöttségi szintje túl alacsony, csepp, például keresztül elhagyja a fel nem használt laptop egy darabig.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ea laptop bekapcsolja a hatalom vezet be kell zárni a hátsó (azaz nem az akkumulátor töltöttségi)? mivel ez azt jelenti, akkor tudjuk, ha a hatalom ólom, amely a megfelelő mennyiségű energiát a számítógép.
| |||
| |||
| A laptop nem kapcsol be, amely emlékeztet, hogy a mobo elment. Én is elhitették, hogy ezek a laptopok díjat a mobo. |
|
| |||
| |||
| Nos, Ez vagy az alaplap vagy a töltés vezet azt mondanám, hogy van (vagy ismersz valakit, akinek van) a számítógépet ért (vagy atleast használata ugyanolyan erővel vezet ellenőrzi azt? |
|
| |||
| |||
| A Power Pack lenne igazán könnyű a vizsgálatot egy multiméter, vagy akár egy villanykörte. De ha valami világít a laptop, akkor valószínűleg energiát. Egyes laptopok nem fog működni anélkül, hogy az akkumulátor beépített, de általában nem érdekel, ha hamis vagy nem. Azt hiszem, most van valami végfázis baj vele.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Van vizsgálni a hajtómű, és dolgozik, ezért a probléma lehet az alaplap. Úgy vettem észre, ha nyomja meg az alapját a laptop egy adott ponton, hogy a villamos energia fény villog. Most megnyitása esetén. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| HP G60 235X - csatlakoztatva van, a töltés nem | Shahid | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 12. június 2009 21:36 |
| Orange - már nem töltés felárat technikai támogatást segélyvonala | buzzby1080 | Off Topic Discussion | 10 | 27. március 2009 08:00 |
| Töltés kérdés | VNani | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 5. december 2008 16:05 |
| Laptop akkumulátor töltés nem ..... | dfr200764 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 10 | 18. Szeptember 2008 10:44 |
| Nincs töltés nyaralás | PyroTails | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 2. augusztus 2007 02:09 |
| Téma eszközök | |
| |