![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי Dell Inspiron 1150, כי היא לא לחייב. ה LED על מטען היא תאורה וכאשר פקוק לתוך הנייד בכל הכוח 3 האורות Flash פעם. המחיר אינדיקטור שעה לאחר מכן הבזקים בכל 30 שניות. בשלב זה המצבר פרוק לגמרי את יחידת אתחול אפילו לא עם יחידת mains פקוק למערכת אני חושב מטען עשוי להיות עובד הבעיה עלולה להיות כמו לוח האם הסוללה מחויב דרך לוח האם. (לא בטוח לגבי ש). אין לי גישה סוללה נוספת כדי לבדוק אם זוהי בעיה חדשה אחת מדי pricey לקנות כדי לגלות. האם מישהו מכיר את הבעיה?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה האורות הבזק על הנייד? אם אחד עושה את האדום הייתי מציע להגיע למצבר חדש היתה לי בעיה דומה והייתי חייב להחליף את שלי
|
| |||
| |||
| לחייב הבזקים של אור ירוק כל 8 שניות. אין עוד אורות פלאש למעט הבזקים בהם כוח שעה אחת על להפעיל את מטען. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם יש לך multimeter אתה יכול להחזיק על מסופים את הסוללה לשכה, ולראות מה קורה כאשר תקע את mains. אם יש מתח הנוכחי, אז אתה יודע את המצבר duff ואת mobo כנראה טוב. אולי צריך להיות קצת יצירתי עם זה, כי רק mobo עשוי לחייב את הסוללה ב, לכן ייתכן שיהיה עליך לבצע כמה מעט לטוס מובילה לבדוק אותו עם סוללה למערכת אתה גם צריך לבדוק את מסופים שונים. לחילופין, אתה יכול ללכת על eBay ולדבר על סוללה המוכר. אם אתה מדבר עם מישהו יפה הוא עשוי להיות מוכן לאפשר לך לרכוש סוללה ולראות אם זה עובד, ואם לא, לקנות את זה שוב ל 10 £ אולי פחות. או שאתה יכול למכור אותו שוב.
|
| |||
| |||
| כמה סוללות עבור מת לחלוטין אם הם נמצאים על תשלום ברציפות. אחר סוללות (Acer לי ניסיון) עבור מת לחלוטין אם המחיר נמוך מדי הרמה יורדת, למשל, באמצעות השארת הנייד בשימוש במשך זמן מה.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם להפעיל את המחשב הנישא באמצעות כוח להוביל פקוק בחלק האחורי (כלומר לא באמצעות סוללה תשלום)? זה היה כמו אז אומר שאנחנו יודעים אם היא תוביל את הכוח ראוי להוכיח את הסכום של הכח של המחשב.
| |||
| |||
| את הנייד לא להדליק אשר גורם לי לחשוב כי mobo הוא נעלם. אני כבר הובילה להאמין כי אלה מחשבים ניידים באמצעות חיוב mobo. |
|
| |||
| |||
| אם כך, זה או לוח האם או לחייב את להוביל אני אומר, יש לך (או מכיר מישהו שיש לו יש) הגיע את המחשב (או atleast להשתמש באותו כוח להוביל לבדוק שהיא? |
|
| |||
| |||
| הכוח Pack יהיה ממש קל לבדוק עם multimeter, או אפילו עם אור נורה. אבל אם משהו האורות למעלה על הנייד, זה כנראה לספק כוח. כמה מחשבים ניידים לא יפעלו ללא סוללה מותקן, אבל בדרך כלל לא אכפת לי אם זה לא יצלח או לא. עכשיו אני חושב שיש משהו יותר terminally לא בסדר עם זה.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| אני צריך לבדוק את צריכת החשמל של יחידת והיא פועלת כך ייתכן שהבעיה של לוח האם. אני שם לב שאם אני לוחץ על בסיס של מחשב נייד בכל נקודה מסוימת, כי הכוח אורות להבהב. אני עכשיו נפתח את המקרה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| HP G60 235X - ב פקוק, לא לחייב | shahid | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | 12th יוני 2009 21:36 |
| אורנג '- לא עוד לחייב א Premium לתמיכה טכנית helpline | buzzby1080 | דיון Off topic | 10 | -27 מרץ 2009 08:00 |
| לחייב שאלה | VNani | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | ה -5 בחודש דצמבר 2008 16:05 |
| Laptop הסוללה לא לחייב ..... | dfr200764 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 10 | 18 ספטמבר 2008 10:44 |
| אין לחייב בחופשה | PyroTails | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | 2nd אוגוסט 2007 02:09 |
| שרשרת כלים | |
| |