![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir Dell Inspiron 1.150, kas nav maksas. LED par lādētājs apgaismojumu un kad pieslēgts klēpjdators visas 3 varas gaismas flash vienu reizi. Maksa indikators tam mirgo ik pēc 30 sekundēm. Šajā brīdī akumulators ir izlādējies pilnībā un vienība netiks boot pat ar ūdensvada vienība plugged in Es domāju, lādētāju var strādā un problēmu varētu mātesplati, jo akumulators ir uzlādēts, mātesplati. (Nav pārliecināts par ka). Man nav piekļuves citam akumulatoru, lai pārbaudītu, vai tā ir problēma un jauns ir pārāk pricey nopirkt, lai to noskaidrotu. Vai kāds ir pazīstams ar šo problēmu?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kādas gaismas zibspuldzi klēpjdators? Ja sarkanā, tomēr es ieteiktu kļūst jauns akumulators Man bija līdzīga problēma, un bija jāaizstāj mine
|
| |||
| |||
| Uzlādes lampiņa mirgo zaļš ik pēc 8 sekundēm. Neviena cita gaismas zibspuldze, izņemot enerģijas gaismas, kas mirgo vienu reizi pagriežot par lādētāju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tev ir multimetrs jūs varētu pielīmēt to ar akumulatora nodalījuma termināļi, un skatīties, kas notiek, kad jūs iespraudiet maiņstrāvas tīklam. Ja ir spriegums klāt, tad jūs zināt, akumulators ir Duff MOBO droši vien laba. Jums varētu būt radoši mazliet ar šo priekšlikumu, jo MOBO var tikai maksas akumulatoru, lai jūs varētu veikt dažas maz lidot rezultātā, lai pārbaudītu to ar bateriju iekšā Jums būs arī izmēģināt dažādus termināli. Vai jūs varētu doties uz eBay un runāt ar akumulatoru pārdevēju. Ja tu runā ar kādu labi viņš var būt gatavas jums iegādāties bateriju un redzēt, ja tā darbojas, un, ja tā nav, nopirkt atpakaļ atkal, iespējams, £ 10 mazāk. Vai jūs varētu vienkārši pārdot to vēlreiz.
|
| |||
| |||
| Dažas baterijas iet pilnīgi nedzīva, ja tie ir maksas nepārtraukti. Citas baterijas (Acer manā pieredzes) iet pilnīgi nedzīva, ja, uzlādes līmenis pazeminās pārāk zems, piemēram, caur atstājot klēpjdators neizmantoto uz laiku.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai klēpjdators ieslēgt, izmantojot strāvas vads plugged in atpakaļ (ti, izmantojot akumulatora uzlādes)? jo tas tad nozīmē, ka mums zināt, ja strāvas vads ir bijuši pareizi jaudas apjoms, lai datoru.
| |||
| |||
| Klēpjdators nesūtīs, kas man liek domāt, ka MOBO ir pagājis. Esmu bijis rosināja domāt, ka šie klēpjdatorus maksas caur MOBO. |
|
| |||
| |||
| Nu tad tas ir vai nu mātesplate vai iekasēšanas rezultātā es teiktu, ir jums (vai zināt kādu, kurš ir nokļuvis), bija dators (vai atleast izmantot tādas pašas pilnvaras radīt pārbaudes, ko tā ir? |
|
| |||
| |||
| Barošanas blokā būtu patiešām viegli pārbaudīt ar multimeter, vai pat ar gaismas spuldzes. Bet, ja kaut kas iedegas uz klēpjdatoru, tas ir iespējams piegādāt enerģiju. Daži laptops nestrādās bez akumulatora uzstādītas, taču parasti netiek aprūpi, ja tā nav neveiksme, vai ne. Tagad es domāju, ka tur ir kaut kas vairāk pilnīgi nepareizi ar to.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Man ir pārbaudīts barošanas bloks, un tas strādā tik problēma var būt mātesplati. Es ievēroju, ja es preses bāze klēpjdators ir konkrēts punkts, ka jaudas gaismas mirgot. Es tagad atverot lietu. |