![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am un Dell Inspiron 1150 care nu se încarcă. LED-ul de pe încărcător de iluminat şi atunci când este conectat la laptop toate 3 putere lumini flash o dată. Taxa indicator luminos clipeşte apoi o dată la fiecare 30 de secunde. În acest moment bateria este descărcată în totalitate şi în unitate nu va boot chiar şi cu reţeaua de unităţi conectat inch cred că încărcătorul poate fi de lucru şi de problema ar putea fi placa de bază ca acumulatorul este încărcat prin placa de bază. (Nu este sigur care). Eu nu am acces la o alta baterie, pentru a verifica dacă aceasta este problema şi o nouă este prea pricey sa cumpere pentru a afla. Este cineva la curent cu aceasta problema?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce lumini flash pe laptop? În cazul în care un roşu nu aş sugera obtinerea de o baterie nouă Am avut o problemă similară şi a trebuit să înlocuiască meu
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| De tarifare lumina verde clipeşte la fiecare 8 secunde. Nici un alt lumini flash cu excepţia pentru puterea de lumină care clipeşte o dată la activarea încărcătorul. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă v-aţi luat un multimeter ai putea lipi-o pe terminale în compartimentul bateriei, şi urmăriţi ce se întâmplă atunci când vă conectaţi la reţea. În cazul în care există tensiune prezent, atunci stii bateria este Duff şi mobo, probabil, bine. S-ar putea să fie un pic de creatie cu acest deoarece mobo mai percepe numai cu bateria, asa ca s-ar putea să aibă de a face unele puţin zbura duce la testa cu bateria inch Va avea, de asemenea, pentru a testa diferite terminale. Sau, ai putea să mergi la eBay şi vorbesc cu o baterie vânzător. Dacă vorbesc cu cineva frumos el poate fi dispus să vă cumpăraţi un acumulator şi vezi dacă merge, şi, dacă nu, cumpara-l din nou, probabil, de £ 10 mai puţin. Sau ai putea sa-l vinde din nou.
|
| |||
| |||
| Unii merg baterii complet mort, dacă acestea sunt de pe taxa continuu. Alte baterii (Acer din experienta mea) merg complet mort în cazul în care taxa nivel picături prea mică, de exemplu, prin a părăsi laptop nefolosit pentru o perioada de timp.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are laptop rândul său, cu privire la utilizarea de putere conectat duce în spate (de exemplu, nu utilizaţi bateria taxa)? deoarece acest lucru ar însemna atunci ştim dacă puterea de plumb se dovedeşte buna cantitate de putere la computer.
| |||
| |||
| Laptopul nu va transforma pe care mă face să cred că mobo este plecat. I s-au dus să se creadă că aceste laptopuri gratuit prin mobo. |
|
| |||
| |||
| Ei bine, atunci, este fie placa de bază sau de tarifare conduce aş spune, aţi luat (sau cunoaşteţi pe cineva care are) a venit la calculator (sau atleast folosi aceeaşi putere conduce, pentru a verifica care este? |
|
| |||
| |||
| Puterea de ambalaj ar fi foarte uşor de a testa cu un multimeter, sau chiar cu un bec. Dar dacă ceva lumini pe laptop, este, probabil, furnizarea de energie. Unele laptopuri nu va funcţiona fără o baterie instalat, dar nu în mod normal, de îngrijire în cazul în care acesta este fals sau nu. Eu cred că acum există mai multe terminally ceva în neregulă cu ea.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Am testat puterea de unităţi şi este de lucru, astfel că problema poate fi placa de bază. I-am vazut, dacă apăsaţi pe bază de laptop la un anumit punct, care puterea de lumini clipi. Sunt acum de deschidere a cazului. |