![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám Dell Inspiron 1150, ktorý nie je nabíjanie. LED na nabíjačke je osvetlenie a pri zapojené do notebooku všetky 3 sily svetla blesku raz. Nabíjanie indikátor potom svetlo bliká raz za 30 sekúnd. V tomto momente je batéria vybitá úplne a jednotka nebude boot dokonca s sieťovú jednotku zazátkovanej palcov Myslím nabíjačky môže byť pracovné a problém by mohol byť na doske ako je batéria nabitá na doske. (Nie je istý že). Nemám prístup k inému batérie skontrolujte, či je to problém, a nový je príliš drahý kúpiť zistiť. Je niekto oboznámený s týmto problémom?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo svetla blesku na notebooku? Ak je červené sa budem navrhovať získali nové batérie Mal som podobný problém a musela nahradiť baňa
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Nabíjacie svetlo bliká zelená každých 8 sekúnd. Žiadna iná svetla blesku mimo právomoc svetlo, ktoré bliká raz pre zapnutie nabíjače. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste sa dostali multimetru môžete nalepiť ju na termináloch na batérie, a sledujte, čo sa stalo, keď zástrčku do siete. Ak je napätie prítomné, potom viete, že je batéria Duff a Mobo asi dobre. Možno budete musieť byť trochu kreatívny s touto pretože Mobo môžu účtovať s batériou, takže budete musieť urobiť niekoľko málo letu vedie k testu je s batériou palcov Budete mať tiež k testovania rôznych termináloch. Alebo môžete ísť na eBay a hovoriť batérie predávajúceho. Ak budete hovoriť s niekým pekne mu môže byť ochotný nechať si kupujete batériu a uvidíme, či to funguje, a ak nie, kúpiť späť za asi 10 libier menej. Alebo môžete len predať ho znova.
|
| |||
| |||
| Niektoré batérie ísť úplne mŕtve, ak sú na starosti nepretržite. Ostatné batérie (Acer v mojej skúsenosti) ísť úplne mŕtvy, ak poplatok úroveň klesne príliš nízko, napríklad prostredníctvom opúšťajúcemu nepoužitý notebook na chvíľu.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má laptop zapnúť pomocou sily vedú zapojený do chrbta (tj nepoužívajú nabitia batérie)? pretože to by potom znamenalo, vieme-li silu viesť sa javí správne množstvo energie do počítača.
| |||
| |||
| Notebooku nebude zase na ktoré mě myslíš, že Mobo je preč. Bol som viedol k domnienke, že tieto notebooky účtovať prostredníctvom Mobo. |
|
| |||
| |||
| Tak, je to buď na základnej doske alebo nabíjací viesť řekl bych, máte (alebo viete niekto, kto má) sa stalo počítača (alebo atleast použite rovnaký výkon viesť ku kontrole, ktorá to je? |
|
| |||
| |||
| Napájacie pack by naozaj ľahké test s multimetru, alebo dokonca s žiarovku. Ale keď niečo svieti na notebooku, je pravdepodobne dodáva silu. Niektoré notebooky nebude fungovať bez batérie nainštalované, ale zvyčajne nemajú starostlivosť, ak je to zmetek, alebo nie. Ja teraz myslím, že je niečo zle s terminálny to.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Mám testována hnacej jednotky a je pracovný, takže problém môže byť na doske. I když jsem oznámenie tlačové základne notebooku na konkrétne miesto, ktoré by moc svetla blikať. Já jsem teď otvorenie prípadu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HP G60 235x - pripojiť, bez poplatkov | Shahid | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 12 júna 2009 21:36 |
| Orange - už nabíjania prémiu na linku technickej podpory | buzzby1080 | Vypnúť Téma diskusie | 10 | 27. marca 2009 08:00 |
| Nabíjanie otázku | VNani | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 5. decembra 2008 16:05 |
| Laptop batérie ..... ne nabíjanie | dfr200764 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 18. September 2008 10:44 |
| Nie nabíjanie na dovolenku | PyroTails | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 2. augusta 2007 02:09 |
| Thread Tools | |
| |